TV Nova představí svůj podzimní program už tento čtvrtek

26.07.2010 18:58

Kuba>

https://storage0.dms.mediafax.cz/media/1/1/1706/2814452/2/nova2.jpg

Přesně o týden dříve než před rokem představí TV Nova své podzimní schéma. Tisková konference, která proběhne již tento čtvrtek 29. července 2010 bude mít jediný cíl. TV Nova zde představí vše, co pro ni bude důležité na podzim. Jen pro připomenutí, před rokem se tato tisková konference (nazvaná Mediální veletrh TV Nova) konala 5. srpna, Nova se tedy rozhodla, že letos své podzimní schéma představí o týden dříve a stává se tak prnví televizí, která svůj pozdimní program představuje.

Hlavní téma, které se bude na tiskové konferenci probírat je samozřejmě největší trhák podzimu, který TV Nova chystá, jedná se o talentovou, československou show Talentmánia. Na tiskové konferenci se dozvíme podrobné informace o této připravované show. TV Nova samozřejěm představí i další novinky, které na podzim chystá, vyjímkou samozřejmě nebude ani představení podzimního programu na Nova Cinema, Nova Sport a MTV a také internetových projektů TV Nova.

Další podrobnosti o připravované tiskové konferenci zatím nemáme. Pokud se ještě do čtvrtka dozvíme další podrobnosti dáme vám vědět v dalším článku. Je velmi pravděpodobné, že i letos bude jedno z témat Ulice. Například před rokem TV Nova představila svůj program ve velkém a za každý pořad či seriál pozvala Nova vždy své zástupce. Za Ulice dorazili například Pavla Tomicová (Simona), Petr Vacek (Tomáš) či Aneta Krejčíková (Gábina).

Sledujte náš web i nadále, budeme vás informavovat o dalších podrobnostech.

Zpět