TýTý jsou tady. Vyhraje Gott, nebo Maciuchová?

17.04.2009 16:09

Kuba

TýTý jsou tady. Vyhraje Gott, nebo Maciuchová?

Už v sobotu se uskuteční slavnostní předávání cen TýTý

18. ročník ankety o nejoblíbenější osobnosti a pořady televizní obrazovky se uskuteční v pražském Hudebním divadle Karlín už tuto sobotu od 20 hodin v přímém přenosu TV Nova.
Moderátorské taktovky se ujme Dalibor Gondík a divácky oblíbená Lucie Borhyová, která v současnosti plní mateřské povinnosti.
O zakřivené zrcadlo Kurta Gebauera si to populární tváře Novy, Primy a ČT rozdají v celkem deseti kategoriích: osobnost televizního zpravodajství, televizní publicistiky a zábavných pořadů, herec, herečka, zpěvák, zpěvačka, pořad roku a seriál roku.
Během finálového večera mohou diváci navíc posílat hlasy tomu, koho jednotlivé televize nominují jako Objev roku.
Mezi nejprestižnější kategorie bude stejně jako v minulých ročnících patřit Pořad roku, který loni vyhrála Prima a její zábavná show Hádej, kdo jsem! Ta se letos střetne s publicistickou jedničkou Novy Na vlastní oči a oblíbenými pořady ČT: talk show Jana Krause Uvolněte se, prosím, taneční soutěží StarDance a zábavným pořadem Karla Šípa Všechnopárty.
Napínavá bude i kategorie Seriál roku. Zvítězí stejně jako loni nekonečný seriál Ulice, nebo snad zaboduje oblíbená Ordinace v růžové zahradě 2 či Velmi křehké vztahy?

Titul osobnost televizního zpravodajství letos obhajuje Karel Voříšek z Televizních novin. Proti němu se postaví Lucie Borhyová, Rey Koranteng a Markéta Fialová. Veřejnoprávní ČT bude zastupovat Jolana Voldánová. Ceny TýTý se udělují i pro české pěvecké hvězdy. Stane se letos zpěvákem roku opět nikým neporažený Karel Gott?
Konkurovat několikanásobnému Slavíkovi se pokusí Dan Kolář, Daniel Landa, Richard Krajčo a Sámer Issa.
Zpěvačku roku už potřetí za sebou obhajuje Lucie Bílá, které se postaví Ewa Farna, Helena Vondráčková, Lucie Vondráčková a Iveta Bartošová.
Absolutní vítězkou TýTý 2007 se stala překvapivě hvězda seriálu Ulice Hana Maciuchová. Obhájí i letos loňské překvapivé vítězství?
Šlapat na paty jí určitě budou Zlata Adamovská a Bára Munzarová z Ordinace, Dana Morávková z Velmi křehkých vztahů a Jiřina Jirásková z Pojišťovny štěstí.
V mužské verzi této kategorie se o loňské prvenství porve Ivan Trojan, proti kterému určitě zabojuje Petr Rychlý, Jan Šťastný, Rudolf Hrušínský a Miroslav Donutil.
Těsné výsledky se určitě čekají i v kategoriích Osobnost televizní publicistiky a Osobnost televizní zábavy.

Autor: Redakce

prepni.cz

Zpět