Ulice bodovala v anketě Anno 2008

08.02.2009 22:47

Kuba

Obrázek “https://ulice.web.nova.cz/Nova/archive/images/20929-440x248-3b5275.T1204033554.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova dnes odvysílala v přímém přenosu vyhlášení výsledků v anketě Anno 2008. Seriál Ulice byl nominován ve třech kategorií a to nejoblíbenější muž TV Nova (Rudolf Hrušinský), nejoblíbenější žena TV Nova (Hana Maciuchová) a nejoblíbenější pořad TV Nova (seriál Ulice). Letos Ulice zabadovala ve dvou kategorií.

Herečka Hana Maciuchová se stala druhou nejoblíbenější ženou TV Nova, předběhla tak Lucku Borhyovou, Markétu Fialovou nebo paní Bohdalovou. Cenu si herečka sama převzala. Druhou cenu získal samotný seriál, stejně jako paní Maciuchová i Ulice skončila na druhém místě, tentokrát ale v kategorii nejoblíbenější pořad TV Nova. Cenu převzali šéfproducent Ulice Michael Reitler, šéfautorka seriálu Lucie Paulová a herci Ilona Svobodová (na snímku z loňského vyhlášení Anno 2007) a herec Ondřej Pavelka.

Seriál Ulice získává již čtvrtou cenu. Loni se v anketě Anno 2007 umístila také na druhém místě v kategorii pořad roku. Všichni "Uličníci" kteří si přišli pro cenu samozřejmě děkovali a to všem divákům Ulice a také všem spolupracovníkům, kteří se podílí na výrobě tak skvělého seriálu jako je Ulice.

Výsledky Anno 2008:

Nejoblíbenější žena TV Nova:
1. Zlata Adamovská (Ordinace v růžové zahradě 2)
2. Hana Maciuchová (Ulice)
3. Lucie Borhyová (Televizní Noviny, Víkend)

Nejoblíbenější muž TV Nova:
1. Martin Dejdar (Comeback)
2. Karel Voríšek (Televizní Noviny, Víkend)
3. Rey Koranteng (Televizní Noviny, Víkend)

Nejoblíbenější pořad TV Nova:
1. Ordinace v růžové zahradě 2
2. Ulice
3. Comeback

Nejnavštěvovanější film roku v koprodukci TV Nova:
Nestyda

Speciální cena generálního ředitele TV Nova Petra Dvořáka:
Na vlastní oči

Online zpravodajství z přímého přenosu Anno 2008 jste mohli sledovat na www.ordinace2.wbs.cz - děkujeme.

Zpět