Ulice i ve Snídani s Novou

23.06.2008 20:03

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24555-web-cb78a1.T1211378713.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ranní pořad TV Nova Snídaně s Novou má každý den různá témata a občas se stane, že do Snídani přijde některý herec z Ulice a téma je hned na světě: Ulice. Tak tomu bude v zítřejším vysílání, kdy si bude muset přivstat jeden z našich hrdinů, který? Čtěte dál.

Téma na povídání bude jasné, je to konec Ulice, který se už blíží, další pokračování bude až v září, proto si moderátoři Iveta Kořínková a Tomáš Křejčír pozvali ještě před koncem Ulice herce Ondřeje Pavelku, který v Ulici hraje postava Oldy Farského. Určitě si ráno přivstaňte i vy a podívejte se na rozhovro s Ondrou, dozvíte se toho hodně.

Například to kam Ondra pojede letos na dovolenou a možná nám Ondra prozradí i to, jak se bude jeho postava Oldy vyvíjet dál. Odla nejdříve podváděl svoji ženu Jitku, nyní se to ale obrátilo a Jitka podvání Oldu s Vladimírem. Prozradí nám Ondra něco k tomuto tématu? No uvidíme co všechno se doozvíme.

Tak nezapomeňte už zítra tj. v úterý 24. června v 8:20 hodin na TV Nova si zapnout pořad Snídaně s Novou - váš náskok po celý den. :-))

Zpět