Ulice.nova.cz v novém

19.10.2008 19:00

Kuba

https://static.markiza.sk/a501/image/file/5/0087/8mk99IZ7.jpg

Dnes odpoledne televize Nova spustila novou podobu svých oficiálních webových stránek. Tím přinesla spoustu možností pro diváky, respektive pro své návštěvníky. Každý pořad i každý seriál nyní dostal svůj oficiální web. Seriál Ulice má svůj web od začátku vysílání, od dnešního dne mají svůj web i ostatní seriály, například Ordinace v růžové zahradě (ordinace.nova.cz) a další seriáli či pořady. Stránky nova.cz budou také více informační, můžete se podívat na spoustu vidií a velký internetový videarchiv, o něm ještě v tomto článku.

Díky proměně oficiálního webu nova.cz se také trochu změnil oficiální web Ulice ulice.nova.cz. Změnila se hlavně grafika, tuto změnu určitě beru kladně. Chtělo to již dříve změnu a podle mě se tato změna určitě vyplatila a vypadá velice dobře. Ovšem největší změna na webu o Ulici je možnost přehrát si celý díl. Ano je to tak, nova.cz pro diváky připravila velký archiv všech pořadů a seriálů. Do dnešního dne jste si mohli přehrát celé jen většinu pořadů Novy, ale od dnenšího dne už tuto možnost budou mít i všechny seriály, které jste si zatím mohli přehrát, ale museli jste za to zaplatit.

Nestihli jste tedy nějaký díl Ulice? Nevadí, přehrajete si ho na webu. Je to jednoduché a odkaz na určitý díl najdete i na ulice.nova.cz, stačí kliknout na: přehrát celé epizody. Tutu změnu beru velice za dobrou, spoustě lidem některý díl prostě uteče. Další diváci chodí do práce a někdy prostě musí na odpolední směnu a co teď nahrávat si každý díl? Teď už nemusíte, stačí si díl, který vám unikne přehrát na webu. Tak se určitě dívejte.

TV Nova dnes dávám jedničku s hvězdičkou, nový web připravila velice dobře a skvělé jsou i ostatní stránky seriálu či pořadů. Grafika skvělá a obsah také. Nově tímto také moc děkuji, za to, že si můžeme zadarmo přehrát seriály. Internetové oddělení TV Nova udělalo kus práce a určitě si zaslouží pochvalu.

Zpět