Ulice opět v dopoledních hodinách

19.08.2008 19:32

Kuba

Obrázek “https://nd.blog.cz/t/televizenova.blog.cz/nahledy/68713446.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Spoustu lidí zajímala jedna otázka. Bude se opět vysílat dopoledne Ulice? Odpověď zní: ano bude. Od září 2007 do června 2008 se vysílala celá první řada, nyní následuju druhá řada už od 1. září 2008. Včetně pilotního dílu. Letos tedy uvidíme celkem tři pilotní díly Ulice. Již tuto neděli 24. sprna se na vás těší Zlatá muška (více v článku, který najdete pod tímto článkem), o týden později tedy 31. srpna uvidíte rovněž ve 20 hodin, premiéru pilotního dílu ke čtvrté sezóně. Speciál má název Velká trojka. A o den později, tedy 1. září uvidíte pilotní díl k druhé sezóně. Bohužel nevím jak se tento díl jmenoval. Tento díl ale uvidíte už dopoledne a to v 10:25. Hlavní roli si v tomto filmu zahrají Tereza Brodská, Petr Vacek a Pavel Kříž. Celý děj se odehrává na jedné chatě v lese, kde mezi Bárou a Boháčem dojde k velké lásce.

A 2. září 2008 už začíná druhá řada Ulice hezky od začátku. Stejně jako loni, tak i letos se pravděpodobně můžete těšit na všechny díly druhé sezóny, připomeňte si tedy co bylo v Ulice před dvěma roky. Díly začínají číslem 217.

Pokud nechodíte do škole nebo do práce a chtěli by jste se dívat na tyto starší epizody, tak si zapněte TV Novu každý všední den v dopoledních hodinách. Přesný čas se mění každý den, kvůli filmům, které poběží před Ulicí, ale většinou začne Ulice kolem 11:30. V úterý to bude v 11.35, tak se dívejte a nezapomeňte také na premiérové díly, které začnou 1. září a kadý všední den je můžete vidět v 18:30.

Zpět