Ulice se čím dál více zapojuje do charitativních akcí

09.06.2010 15:36

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//632104.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Protagonisté seriálu Ulice se čím dál více zapojují do charitativních akcí. Během celého roku se herci či herečky vydávají například do dětských domovů, aby dětem rozdali dárky a radost. Ulice již také několikrát zavítala do domova důchodců, protože Ulice nemyslí jen na ty nejmenší, ale i na ty nejstarší. Během 5. sezóny Ulice byla největší charitativní akce hne v září, kdy probíhala charitativní, módní přehlídka Ulice, do té se zapojila skoro celá Ulice a vydražilo se spousta peněz.

V poslední době se herci a herečky z Ulice také zapojují do různých charitativních akcí. Tak například v sobotu 22. května 2010 si Aneta Krejčíková, Jana Birgusová, Anna Fixová, Šárka Ullrichová, Bianka Ištoková a Petr Buchta nasadili gorilí masky a přidali se k akci Běh pro gorili, jedná se o vůbec první charitativní akci tohoto druhu. Zaměřená je na podporu záchrany goril ve volné přírodě. Této akce se zúčastnilo spolu s "uličníky" asi 250 dobrovolníků.

Další charitativní akce, na které nechyběli především herečky z Ulice se konala tuto sobotu, tedy 5. června. 2010. Jednalo se o akci, která má již velkou tradici a akce se jmenuje Pochod proti rakovině prsu. Ulice se do tohoto projektu zapojila již loni a to dokonce přes obrazovky, protože i postavy ze seriálu se vydali na tento pochod, v reálu se letos pochodu zúčastnila například Zuzana Vejvodová či Kristýna Maléřová. Nechyběla také Tereza Brodská, která se letos stala novou ambasadorkou pochodu. Akce se zúčastnilo přes deset tisíc lidí.

Pokud jste dnes zavítali do Westernového městečka v Boskovicích, tak jste měli možnost vidět Patricii Solaříkovou, Annu Fixovou a Zuzanu Vejvodovou, ti se společně se svými kolegy z Ordinace v růžové zahradě 2 připojili do projektu s názvem Veselá koza. Na projektu se podílí TV Nova, která je jeho hlavním mediálním partnerem a celou charitativní akci pořádá společnost Člověk v tísni. Výtěžek z celé akce půjde na koupi 1 000 koz pro Afriku, tam budou kozy předány chudým rodinám. V rámci této dnešní akce byla také autogramiáda herců.

Věříme, že Ulice a všichni její herci a herečky se budou i nadále podílet na různých charitativních akcí a budou pomáhat těm, co to nejvíce potřebují. Rozhodně dnešní akce Veselá koza není poslední charitativní akci, na které se Ulice podílí.

Zpět