Ulice se rozloučila v námořnickém stylu (+ video)

19.06.2010 19:05

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Jun2010//641342.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Čeká nás posledních pět epizod seriálu Ulice, ovšem herci i tvůrci seriálu již mají nějakou dobu dotočeno a tento týden se "vydali" na své zasloužené prázdniny. No a takový začátek prázdnin, respektive ukončení sezóny se musí pořádně oslavit. Ulice má již takovou tradici, že vždy velké akce slaví a není tomu jinak, když se Ulice vydává na prázdniny. Letos si produkce vymyslela opravdu velmi originální způsob, jak oslavit konec sezóny. Celá oslava se totiž konala v námořnickém stylu.

Párty se konala v pirátské restauraci Rezavá kotva a herci i štáb museli přijit v námořnickém. Každý měl teď něco, někdo jen námořnické proužky, jiní rovnou uniformu atd. Kapitánem párty se stal šéfproducent Ulice Michal Reitler. Večerm provázali seriálové kamarádky Tereza a Thea, neboli Patricie Solaříková a čerstvě vdaná Kristýna Podzimková (Maléřová). Na párty dorazila většina herců, včetně těch, kteří už Ulici opustili, dorazila například i Hana Maciuchová, která dostala velkou kytici a elektronické album fotografií, mapujících pět let její práce na natáčení Ulice.

Ve velmi originálním oblečku přišel Mojmír Maděrič, tedy nová posila Ulice - skladník Běhounek. Herec totiž přišel v parádních plavkách. Párty si každý užíval po svém, ale rozhodně se každý bavil. Nejvíc asi při promítání veselých scének, které se do seriálu nedostali. Podle jednoho bulvárního deníku se na párty velmi bavila Anna Fixová (Monika Farská), která se prý tak opila, že chtěla skákat do Vltavy. Hana Maciuchová zase prozradila, že již teď se ji po celé Ulici stýská.

Herci a štáb Ulice budou mít teď zasloužené dva měsíce volno, ale všichni úplně ne. Některé včele s Lumírem Nyklem čeká ještě natočení jedné velmi zajímavé scény, při které bude přítomen i náš fanclub. Takže se můžete těšit na spoustu fotek a informací. Poslední předprázdninový díl Ulice se bude vysílat v pátek 25. června 2010, tak se určitě dívejte.

Zpět