Ulice startuje novou sezónu zajímavým projektem

14.09.2009 17:00

Kuba

Seriál Ulice odstartoval svou pátou sezónu a pro své diváky si připravi opravdu zajímavou "oslavu" startu této jubilejní sezóny. Tvůrci totiž připravili charitativní módní přehlídku, na které samozřejmě budou modely předvádět herci z Ulice. Nebude to ale jen módní přehlídka, ale také dražba, na konci přehlídky se totiž budou dražit modely, které navrhli přední české návrhářky. A kam poputuje výtěžek z dražby? Výtěžek půjde na podporu neziskové orginazace Bílý kruh bezpečí.

Možná vám tato organizace nic neříká, ale pokud jste pozorně sledovali konec čtvrté sezóny, tak jste určitě zaznamenali zajímavé téma stalking, kterým si prošla Jitka Farská a právě organizace Bílý kruh bezpečí pomáhá také obětem stalkingu. Charitativního večeru se zúčastní skoro všichni herci ze seriálu Ulice a také tvůrci seriálu. Modely pak na molu předvedou například Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský, Ilona Svobodová, Ljuba Krbová, Patricie Solaříková, Jaroslava Obermaierová, Václav Svoboda, Matyáš Valenta a mnozí další.

Herci budou předvádět modely návrhářek skupiny Czech Fashion Centre Ivany Follové, Hany Stocklassové, Alexandry Pavalové, Ivany Šafránkové, Martiny Nevařilové a Hany Havelkové. Na konci módní přehlídku bude vydraženo pět modelů a výtěk půjde, jak už jsem napsal na pomoc obětem např. stalkingu či domácího násilí a dalších. Náš web bude samozřejmě i nadále sledovat další podrobnosti tohoto charitativního večeru a pokusíme se vám přinést i fotografie z tohoto večeru a další podrobnosti, proto i nadále sledujte náš web.

Toto téma také ve Snídani s Novou

Pokud budete zítra ráno sledovat ranní pořad TV Nova, tak se můžete těšit na další informace o tomto charitativním večírku. Pozvání do studia přijali herečka Ilona Svobodová (Jitka Farská), dále prezidentka organizace Bílý kruh bezpečení paní Mgr. Petra Vitoušková a také módní návrhářka Ivana Follová, dámy nám celou akci více přiblíží, takže se o ní dozvíme veškeré důležité informace, pokud Snídani sledovat nemůžete, tak si určitě rozhovor můžete přehrát odpoledne ve videoarchivu TV Nova, nebo navštivte náš web a dozvíte se další informace. Ještě připomínám, že tomuto tématu bude ve Snídani věnováno více času, rozhovor bude rozdělen na dvě části, první bude v 7:45 a druhý v 8:15.

Online chat ve Snídani s Novou

Tůrci Ulice si pro nás připravili velice zvláštní, ale zároveň zajímavé přivítání nové sezóny a protože téma stalking je velice zajímavé, tak pro nás tvůrci Snídaně s Novou připravili online chat a to přímo s prezidentkou Bílého kruhu bezpečí paní Mgr. Petrou Vitouškovou, u chatu bude také přitomna módní návrhářka Ivana Follová. Online chat bude probíhat ráno od 6:20 do 8:30. A ptát se můžete na vše co vás zajímá ohledně stalkingu či charitativní akce Ulice. Otázky můžete pokládat již teď a to zde. Herečka Ilona Svobodová bude online již dnes večer a to na webu ulice.nova.cz, více informací najdete zde.

Zpět