Ulice už není v archivu na Markíze

13.08.2008 19:43

Kuba

V červenci začala Ulice na Slovensku, Markíza začala reprízovat konec druhé sezóny. V tom také spustila Ulici na internetu a to ve svém videoarchivu. Bylo to dobré i pro nás, protože spousta Čechů Markízu nenaladí. Já Markízu naladím, ale když jsem se nudil tak jsem si nějaký díl pustil na internetu. Ovšem po nějakém čase to Markíza zastavila a Ulice už byla jenom v televizi, až dnes přišlo vysvětlení.

TV Markíza zakoupila od TV Nova pouze práva na vysíláni přes televizi, ale přitom začala Markíza vysílat Ulici i na internetu, to se samozřejmě Nově nelíbilo, proto musela Markíza Ulici na intenetu zastavit a ze dne na den zmizela z internetu.

Přesně toto zveřejnila dnes Markíza na internetu.: Český seriál Ulica, ktorý Televízia Markíza vysiela každý pracovný deň podvečer, už v našom archíve nenájdete. Je to z dôvodu, že nemáme zakúpené práva na šírenie tohto seriálu cez internet. Ďakujeme za pochopenie.

Ovšem v televizi stále Ulici na Markíze vidět můžeme, stačí když si televizi zapnete každý všední den v 18:05, pokud se chcete dozvědět jaký díl bude například vysílán podívejte se na internetové stránky, které Markíza připravila pouze pro náš seriál, stránky najdete na ulica.markiza.sk, určitě se podívejte.

Zpět