Ulice ve Volejte Novu

30.08.2008 19:18

Kuba

Obrázek “https://nd.blog.cz/t/televizenova.blog.cz/nahledy/68713446.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jakou každou sobotu tak i dnes jsme dopoledne přesně ve 12 hodin mohli vidět pořad Volejte Novu. Pořad, ve kterém se vždy dozvíme aktuality z TV Nova a řada přichází i na vás - diváky a vaše telefonické dotazy. Dnes patřil jeden dotaz i Ulici. Otázka zněla, kdy se začne vysílat Ulice? Odpověď byla jasná, v pondělí 1. září v 18:30 a ještě před tím v neděli 31. srpna ve 20 hodin uvidíte film Velká trojka, po dotazu následovala reportáž o Ulici.

Reportáž nás zavedla na středeční večírek k filmu Velká trojka (o večírku se dozvíte v předchozím článku). My se zaměříme na novou sezónu Ulice. Co vše bylo prozrazeno? Moc toho nebylo, ale přece jen něco nového. Od šéfproducenta jsme se dozvěděli, že do konce října se do Ulice nastěhuje nová rodina, my už jsme vás o ni informovali, jde o rodinu Nekonečnou, ta by se měla nastěhovat do domu pana Peška, ale kam? Všechny byty jsou obsazené. Stěhovat by se měl Olda, takže nová rodina by mohla bydlet v bytě po Farských, no uvidíme, my vás o tom budeme včas informovat.

Ve čtvrté sezóně budou také malé úpravy interiéru, největší proměna nastane v bytě u pana Peška, na podzim bude moci celá Ulice také sledovat v televizi reality show Výměna manželek, která se na jaře natáčela a na podzim bude vysílána v televizi. Celá Ulice tak uvidí rodinu Jordánovou z jiného pohledu. Herec Alexandr Minajev alias Hrihorij Lisečko prozradil, že asi konečně bude mít ženskou, to Ilona Svobodová seriálová Jitka Farská toho moc neprozradila, jen to, že zústane s tím správným mužem, ale jakým? To můžeme jen hádat.

Víc jsme se toho z reportáže dozvědět nemohli, snad nám více prozradí již první díl čtvrté sezóny, který uvidíte už toto pondělí. Moc času už není, fanoušci Ulice těšte a odvažte se prožít každý den. Tak z ní slogan pro podzimní vysílání Ulice. Nova nasadila na každý pořad či seriál slogan: Odvažte se..... pro Ulici slogan tedy zní: Odvažte se prožít každý den.

Zpět