Ulice - Vypečený silvestr a také novoroční přípitek

01.01.2010 22:57

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Dec2009/584956.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ulice slavila poslední den v roce ve velkém. V rámci velkého silvestrovského programu Mejdan roku z obýváku byl i silvestrovský speciál Ulice nazvaný Ulice - Vypečený silvestr a jednoho se o muzikálový díl. Asi patnáctiminutový speciál byl plný písniček a zajímavých scének z pekařství. Vše se totiž odehrávalo v pekařství. Kde se sešli u práce všichni zaměstnanci a pomáhat přišli i Lumír se Světlanou, jediný kdo nepracoval byl Stárek, ten si počítal jen své penízky. Celý tento speciální díl najdete ve videu.

Ovšem Ulice se během silvestrovského programu přihlásila ještě jednou a to chviličku před půlnocí. Slavnostní přípitek totiž provedli Hana Maciuchová a Rudolf Hrušisnký. Oba byli krásně připravení a moc jim to slušeno, provedli nádherný slavnostní přípitek a právě tato dvojice se na obrazovkách TV Nova objevili vůbec jako poslední v roce 2009. A kdo byl první? Ozzák z Comebacku se svým novoročním projevem. Pokud jste slavnostní přípitek dua Hejlová-Pešek neviděli, tak si určitě zapněte následující video.

A teď si ještě můžeme zazpívat písničky, které zpívali včera v "uličním muzikálu" naše hvězdy. Každý totiž zazpíval kousek ze známé písně, k tomu krásné zatancovali a oslavili příchod nového roku v Ulici, kde se k nim přidali také štamgasti z hospody u Henryho, takže zde si můžete přečíst název písničky, kterou naše hvězdy zazpívali.

Růža Habartová - Copacabana

Lumír Nykl - Sex bomb

Anička Lišková - Nápad

Miloslav Stárek - Money, money, money

Vilma Nyklová - Zřejmě letos nejsou nikdy kytky

Zuzana Hrubá - Proč mě nikdo nemá rád

Lumír a Světlana - Jedeme dál

Světlana Nyklová - Trouba

Richard Zajíček - Slavíci z Madridu

 

Zpět