Ulice zítra ve Snídani s Novou

25.08.2008 19:25

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24493-web-f57362.T1211201158.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Už vám Ulice chybí tak moc, že už nevíte co dál? Včera jste podívali na reprízu Zlaté mušky, ale to vám nestačilo. Pak mám pro vás dobrou zprávu. Zítra bude jedno téma ve Snídani s Novou seriál Ulice. Přijdou zajimaví hosté a řeč bude nejen o blížící se čtrvé sezóně Ulice, která začne už 1. září, ale mluvit se bude hlavně o pilotu čtvrté sezóny, tedy o filmu Velká trojka, tento film uvidíte už v neděli 31. srpna ve 20 hodin.

Kdo tedy bude hostem Snídaně s Novou? Celé léto přicházeli do Snídani herci z Ulice. Jako například herec Tomáš Valík, který v Ulici hraje Richarda Zajíčka nebo herec Daniel Brown, který si v Ulici střihl postavu Henryho, hostem Snídaně byla také Lenka Hornová, scénáristka Ulice a hlavně autorka knihy Můj život s Králem. Poslední prázdninový hosté, kteří mají co dočinění z Ulicí přijdou do Snídaně už zítra a host nebude jeden, ale rovnou tři a to Michal Reitler, toto jméno vám asi nic neřekne, ale pan Reitler je šéfproducent Ulice, s ním přijde také Kryštof Hanzlík, toto jméno už je vám určitě povědomé. Ano je to ten Hanzlík, který v Ulici hrál kameramana při Výměně manželek ale hlavně je to režisér Ulice a také režíroval film Velká trojka a těmi pány přijde ještě Josef Navrátil, i toto jméno vám možné mnoho neřekne, ale když řeknu Mirek Toužímský, tak je to určitě lepší, že? Ano Josef Navrátil je jeden z dětských herců Ulice, který hraje právě Mirka a ve filmu Velká trojka má jednu z důležitých rolí.

Proto si zítřejší Snídani s Novou nenechtej ujít a to už v 8:20 na TV Nově. Ale celý bude mít Snídaně téma podzim na Nově. Zítra bude řeč právě o Ulici a ve středu přijde rovnou generální ředitel TV Nova pan Petr Dvořák a řeč bude právě o podzimních schématu na Nově. Ve čtvrtek bude jeno z témat Ordinace v růžové zahradě a v pátek to bude pořad Rady ptáka Loskutáka.

Zpět