Ulice: Zlatá muška

14.08.2008 19:43

Kuba

Pamatuje si ještě na konec letních prázdnin minulého roku? Byla neděle 2. září 2007, školáci už odpočítávali hodiny kdy půjdou do škole a velcí fanoušci Ulice odpočítávali hodiny kdy začne seriál Ulice a další fanoušci odpočítávali minuty kdy začne speciální pilotní díl ke třetí sezóně Ulice: Zlatá muška. Bylo 20:00 a všichni jsme se dočkali. Poprvé po dvou měsících jsme opět viděli seriálovou znělku a po ní už romantický příběh nazvaný Zlatá muška.

Hlavní roli si zahráli Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský neboli postavy Miriam Hejlová a Vlastimil Pešek. Zlatá muška je vlastně rybářská soutěž, na kterou pravidelně už několik let jezdí pan Pešek, nikdy ještě nevyhrál, ale chce vyhrát díky přítomnosti Miriam Hejlové, proto ji sebou vezme na romantický výlet starou avii pojmenovanou želva a půjčenou od Tomáše Jordána.

Pamatujete si ještě tento film? Mnozí už na něj zapoměli, někteří si ho třeba pamatují. Ale i tak mám pro všechny dobrou zprávu, chystá se repríza této romantické komedie. TV Nova bude vysílat film Zlatá muška ještě teď o prázdninách, přesně to bude v neděli 24. srpna ve 20:00 samozřejmě na TV Nova a hned týden na to se můžete těšit na premiéru nového filmu Velká trojka, tento film bude pilotní ke čtvrté sezóně Ulice a film uvidíte v neděli 31. srpna ve 20:00. O tomto filmu se ještě určitě několikrát zmíníme.

Díky Zlaté mušce se opět rozrostla sekce Co nás čeká o nový díl. Ano je to tak, obsah tohoto filmu najdete už teď v sekci Co nás čeká, určitě se tedy podívejte, aby jste si připoměli na co se budete vlastně dívat.

Zpět