Uličníci doporučují - lednová novinka na webu

30.12.2008 17:12

Kuba

Již pár dní můžete v sekci Novinky vidět novou podsekce nazvanou Uličníci doporučují, zatím je tato podsekce zamčená a poprvé odstartuje tento víkend. Na první dny v novém roce jsme si tedy pro vás připravili jednu novinku. Na webu bude vždy každý týden, přesněji každý víkend a v tomto článku vám prozradím o co přesně půjde.

Možná již teď vám vrtá hlavou o co by tak mohlo jít, říkáte si dokola název a nic vás nenapadá... Půjde o vymyšlené články, ve kterých se nedozvíte žádné důležité informace o Ulici. Každý týden vyberu vždy jednu postavu z Ulice a ta postava bude doporučovat pořady, filmy či seriály na obrazovkách TV Nova v novém týdnu. Na každý den v týdnu doporučí jeden/dva pořady, na které vy by jste se mohli dívat. Bude záležet na typu postavy jaký pořad vám doporučí, těžko bude například paní Nyklová doporučovat sportovní přenos a naopak takový Matěj Jordán vám nebude nabízet telenovely.

Vše ale bude vymyšlené pouze z mé hlavy a žádný program se nebude shodovat z pořady, které má rád(a) herec z Ulice. Pořady bude vymýšlet jakoby postava tedy "Uličník." Myslím, že je to opravdu jednoduché, ale kdyby náhodou jste něčemu nerozuměli, tak mi můžete psát na email.

Poprvé se tento článek objeví na webu tento víkend, tedy buď 3. nebo 4. ledna. A tak to bude každý týden, vždy o víkendu nový článek (bude to jako články Příští týden uvidíte), je možné, že někdy tento článek uvidíte na webu již v sobotu a někdy zase v neděli nebo už v pátek. Postava bude vždy doporučovat pořady od pondělí, které bude hned po víkendu, kdy článek přidám až do neděle následujícího týdne. Věřím, že se vám tato novinka bude líbit a spříjemní vám tak víkendy u nás na webu.

Zpět