Úprava hlavní stránky

21.01.2009 17:07

Kuba

Náš web je aktuální pořád, stále vám nabízíme aktuální informace, již skoro měsíc běží fanclub Ulice (stále se můžete přihlašovat), v lednu odstartovala také jedna novinka a chystáme další novinky a velké projekty, jaro na našem webu bude zajímavé. A již tento víkend proběhne malá úprava hlavní stránky.

Úprav nebude moc, ale něco nového bude. Definitivně zmizí zimní výzdoba, již zmizela vánoční výzdoba. Postavy, které jsou v postranní liště také zmizí, ale nahradí je úplně nové postavy. Na hlavní stránce budou také nové informace a zmizí také dvě videa znělek Ulice, které jsou dole na hlavní stránce. Důvod? Videa byly z youtube.com, ale TV Nova se rozhodla smazat z youtube všechna videa, která se týkají TV Nova. Tedy i videa týkající se Ulice. Když si videa na hlavní stránce spustíte, tak se videa nepřehrávají, napíše se vám pouze informace o autorských právech.

Úprava proběhne buď v sobotu nebo v neděli. Moc nového toho nebude, ale přeci jenom něco málo se změní nebo zmizí. V anketě v sekci Zábava můžete hlasovat jestli zde chcete mít opět soutěž Miss a Missák Ulice, jasně vede odpověď ano, takže si soutěž po roce opět přejete. Soutěž tedy bude nasazena, ale stále můžete hlasovat v anketě. V roce 2008 tato soutěž startovala na začátku února, letos start posunu. Předběžné spuštění soutěže bude v průběhu měsíci březen. Více informací se ještě dozvíte na našem webu během února.

Zpět