V listopadu velké změny v Ulici

01.11.2008 18:59

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/zuzana-vejvodova/N153547-bc752.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes začíná listopad, tedy poslední podzimní měsíc. Tvůrci Ulice nám slíbili, že na podzim se v Ulici dočkáme nových postav i nových prostředí, možná si říkáte, že zatím těch změn moc nebylo, ano je to tak, ale teď přichází listopad a se změnami se roztrhne pytel.

Těšit se můžete na další nové postavy, třeba na celou novou rodinu Nekonečných, část z nich přijde do Ulice již příští týden a to hned v pondělí. O byt po Farsých bude mít veliký zájem Libuška Nekonečná, Miriam pande okamžitě do oka a panu Peškovi bude Libušku velice doporučovat. Pan Pešek ji byt pronajme, ale to netuší, že Libuška se nebude stěhovat sama, ale rovnou se svým malým synem Boriskem, který je pěkný kvítko a v Ulici si ho ještě užijí. Borisek bude druhá nová postava. Ale tím rodina Nekonečných rozhodně nekončí, do Ulice ještě přijde The, mladší sestra Libušky a také dědeček Boris, ale ti přijdou až později.

S novými postavami jsme se mohli také seznámit v dnešním Volejte novu, kde jsme v reportáži viděli jak Libušku tak Boriska a na závěr slib, že v příštím Volejte novu nám představí další nové postavy, tak se určitě dívejte na Novu i příští týden v sobotu ve 12 hodin.

V listopadu uvidíme také nová prostředí, již na konci října si Bedřich pronajal novou dílnu, kde bude mít truhlářství, v dalších týdnech uvidíte jak pokračuje v úpravách nové díly. Co dál uvidíte? V polovině listopadu se otevřeou brány nové pekárny v Ulici, ano majitel je pan Stárek a podívat se tedy bude moci do dalších nových prostor v Ulici, nově bude také upravena Večerka, ze které se stane tetovací studium, které bude patřit právě nové postavě Libušce Nekonečné.

To bude změn, že? Ano to rozhodně není všechno co se v Ulici bude ještě dít, stačí jen sledovat každý všední den v 18:30 TV Nova a dozvíte se mnohem více. Náš web vám samozřejmě bude o dalších změnách a úpravách včas informovat.

Zpět