V Ulici už dnes večer nová postava Vanda

21.09.2009 16:37

Kuba

Obrázek “https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200005278-d609ad7fd5/Vanda Vaničková.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud sledujete pravidelně náš web, tak už víte o nových postavách v Ulici. Všechny jsme vám je představili ještě o prázdninách. Jen tak narychlo zrekapituluju na koho se vlastně můžeme těšit. Takže nové postavy budou Vanda Vaničková (herečka Markéta Zehrerová), další postavu se jmenuje Vojta Kalich (herec Petr Buchta) a zatím poslední postava má jméno Květa Vavrušková (herečka Naděžda Chroboková). Se všemi postavami se seznámíme postupně a s jednou už dnes večer.

Do Ulice dnes nastoupí první jmenovaná postava a to Vanda Vaničková, kterou bude hrát mladá, krásná zpěvačka a herečka Markéta Zehrerová. Více informací o herečce najdete zde. A více informací přímo o postavě si můžete přečíst zde. Jen ještě připomínám, že Vanda se bude více vyskytovat v Coolně, tedy v Benově baru, kde ji také poprvé dnes budeme moc spatřit. A hned na začátku jejího působení v Ulici to bude jiskřit a to mezí Vandou a Benem. Že by jsme našli další milenecký pár?

Ben je zamilovaný na první pohled, ale o neznámé Vandě vůbec nic neví. Rozhodně by se tito dva k sobě hodili. Vanda má s barama hodně společného, živí se totiž jako tanečnice po barech a diskotékách. Do Prahy se vrátila z ciziny, kde dělala modelku, špatná zpráva pro Bena je ta, že Vanda se nechce a ani neumí dlouhodobě vázat. No tak uvidíme, jak a jestli vůbec se bude tento pár nějak vyvíjet. Proto určitě sledujte Ulici již dnes večer v 18:30.

A kdy se můžeme těšit na další postavy? Druhou novou postavu bude mladý kluk jménem Vojta Kalich, který do Ulice přijde ve čtvrtek. O příchodu této postavy vám více prozradíme až ve čtvrtek. Třetí novou postava tedy Květa Vavrušková přijde do Ulice v říjnu, i o ní vám ještě více prozradíme, až v den, kdy se poprvé objeví v Ulici. V každým případě všichni tři nové postavy pořádně zamíchají kartami starších postav, máme se tedy na co těšit.

Zpět