Václav Mareš vážně onemocněl - má rakovinu

22.01.2009 22:54

Kuba

Obrázek “https://www.ahaonline.cz/public/img/09_01_22/mares3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herec Václav Mareš těžce onemocněl. Herci, kterého znáte jako Dalibora Lišku, vychovatele v dětském domově našli lékaři rakovinový nádor. Na přelomu září a října byl pan Mareš operován, lékaři mu operovali zúžený jícen. Po tomto zákroku už vše vypadalo dobře a pan Mareš se cítil velice dobře, pak přišli lékaři s šokující zprávou, v krku mu našli nádor.

„Ano, je to pravda. Nejprve si mysleli, že je to ucpaný jícen, ale pak objevili nádor. Jsem po náročných chemoterapiích,“ potvrdil včera deníku Aha! herec. Nejmenovaný kolega ze seriálu Ulice potvrdil deníku Aha!, že pan Mareš velice trpěl. Po náročných chemoterapiích hodně trpěl a těžko se z toho dostával. Zrušil všechny své vystoupení a to včetně natáčení seriálu Ulice.

Možná jste si toho také všimli, role pana Lišky se v seriálu již nějaký čas neobjevuje. A pravděpodobně zatím objevovat nebude. Neznamená to však, že se již v Ulici nikdy neobjeví. Pan Mareš se již cítí dobře a rád bude opět natáčet. V Ulici se tedy i nadále bude objevovat co by vychovatel a otec Bedřichy Lišky. Rozohdně se tedy nemusíme bát. Panu Marešovi přeji vše dobré, ať se cítí dobře a brzy se vrátí do seriálu. Informaci o rakovině Václava Maraeše zveřejnil dnes deník Aha! - děkuji za informace i fotku.

Zpět