Václav Rašilov ve Snídani s Novou

19.08.2008 19:33

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/vaclav-rasilov/N217119-f1053.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes jsme měli možnost posnídat s hercem Václavem Rašilovem představitelem policisty Kamila Bařinky. Co vše Václav prozradil o své roli nebo o prázdninách čtěte v následujícím článku, kde se dočtete rozbor dnenšího rozhovoru ve studiu Snídaně.

Policista Kamil Bařinka působí v seriálu od samého začátku, ze začátku měl ale malý prostor a v Ulici se vyskytoval minimálně, pak přišel Karolína Fenclová a Kamil se do ní zamiloval, ale pak zjistil, že u ní nemá šanci, protože Karolína není na kluky. Velký prostor dostal Kamil ve třetí sezóně, kde vyšetřoval autonehodu Terezy a opět se zamiloval, nyní do Saši Třešňákové. Tento vztah se bude vyvíjet dál a jak Václav sám prozradil ve čtvrté sezóně bude mít opět svůj prostor aby mohl dořešit svůj vztah.

Václavovi se také stává, že ho na ulici oslaví jeho seriálovým jménem, spletla se i moderátorka Marta Ondráčková, která místo Václave řekla Kamile, stane se a Václav na to slyší, to je hlavní. Na ulici slyší také na jména Saša, tak se jmeuje jeho bratr a lidi si je hodně pletou. Václav je ale pyšný na svoje slavné příjmení, jak sám řekl: "je to příjemný" (jeho dědeček byl slavný herec).

Jak tráví prázdniny? Teď už nijak, plně se věnuje své práci. Již týden natáčí další díly Ulice a zkouší v divadle. Václava mimo Ulici můžete také vidět třeba v divadle Bratří Formanů nebo v divadle Lampion či Komedie. Václav Rašilov vystudoval hereckou školu DAMU, nyní hraje v Ulici, kde se mu hraje výborně, je tam skvělá parta lidí.

Víc toho Václav prozradit nestihl. I za tento krátký rozhovor můžeme být vděční, opět jsme se něco dozvěděli o herci z Ulice. Pokud ještě nějaký herec či herečka zavítá do Snídaně s Novou o prázdninách tak vám opět připravím takový rozbor rozhovoru.

Zpět