Václav Svoboda uzavírá kuriózní sázku

12.01.2009 22:57

Kuba

https://ulice.web.nova.cz/Nova/archive/images/26875-320x240-7c68aa.T1223663648.jpg

e to přesně tak, herec Václav Svoboda, kterého znáte hlavně díky seriálu Ulice jako Lumíra Nykla uzavře zítra v přímém přenosu TV Nova velice kuriózní sázku. U této sázky bude přítomen osobní trenér Michal Matuška a moderátoři Snídaně s Novou Pavel Svoboda a Marta Ondráčková. Václav Svoboda bude totiž sázku uzavírat v přímém přenosu v ranním pořadu TV Nova Snídaně s Novou.

Do Snídaně přijde totiž Lumír Nykl a to již zítra, tj. úterý 12. ledna 2009. Moderátoři se ho pokusí vyzpovídat, ptát se budou na jeho roli v Ulici, na všechny problémy, které teď v seriálu má, ale ptát se budou také na osobního život herce. No a hlavně se zítra uzavře již zmiňovaná sázka, při které půjde o vlasy Václava Svobody a v ohrožení nebudou jen vlasy ale na chvíli také jeho herecká profese.

Myslím, že tato sázka bude velice zajímavá. Více o ní bohužel nevíme, bude to pro nás velké překvapení. Proto si určitě zítřejší Snídani s Novou nenechte ujít. Hostem bude již zmiňovaný Václav Svoboda alias Lumír Nykl, který teď v Ulici má velké problémy, chce se stát místostarostou a minulý týden se dozvěděl, že ho podvádí jeho žena. S panem Svobodou příjde také osobní trenér Michal Matuška. Snídaně začíná jako každý všední den za minutu šest, ale tento speciál rozhovor na téma Sázka v Ulici uvidíte až v 8:20.

Pokud se na Snídani nemůžete dívat, tak využijte videoarchiv TV Nova na adrese nova.cz, kde si celou Snídani s Novou budete moci pustit znovu. My vám snad zítra přineseme další podrobnosti této sázky.

Zpět