Valentýnský pár Ulice má svůj vítězný pár

16.02.2010 19:03

Kuba>

Na našem webu proběhl již druhý ročník soutěže o nejzamilovanější a nejkrásnější pár Ulice. A protože proběhl svátek sv. Valentýna, tak tato soutěž byla stejně jako loni opět na Valentýna. Jen připomínám, že loňský ročník soutěže Valentýnský pár vyhrála dvojice Tereza Jordánová a Štěpán Stránský, tedy pár, který v Ulici již dávno nefunguje, důvodem byl samozřejmě především odjezd Štěpána Stránského do zahraničí. Letošní ročník vyhrála jiná zamilovaná dvojice.

A kdo to tedy je? Výsledky samozřejmě najdete v rubrice Valentýnský pár a na prvním místě skončil pár Lenka Drápalová a Jarda Hejl. Této dvojici moc gratuluji, pár jste si zvolili vy sami, Lenka s Jardou získali od vás nejvíce hlasů a vítězství si rozhodně zasloužili. Letos soutěž proběhla trochu jinak, protože loni jste si vy sami nominovali zamilované dvojice a pak jste pro ně hlasovali v anketě, letos jsem vybral 11 zamilovaných párů sám a vy jste mohli hlasovat v anketě.

Letos byla soutěž okořeněna o jeden velice zajímavý speciál. Hledali jsme muže k Simoně Pavlicové, ta v páté sezóně partnery velmi střídá a stále si nemůže vybrat. Zatím jejím životem prošlo šest mužů, včetně Richarda, se kterým sice nebyla, ale spousta diváků by si to velmi přálo a právě Richard by se k Simoně podle vás nejvíce hodil. Uvidíme, třeba časem Simona s Richardem opravdu bude, zatím to tak, ale opravdu nevypadá.

Zpět