Vánoce na webu - jaké budou?

05.12.2008 17:18

Kuba

Čas Vánoc je tady. Začal advent, na městech svítí vánoční stromy a my nakupujeme dárky. Náš web má pro vás dárky stále, zatím poslední byl minulý víkend, kdy jsme vám přinesli obsahy všech dílů Ulice až do konce roku. V dnešním článku vám představím Vánoce na webu i velké překvapení.

Rozhodl jsem se, že Vánoce na webu pojmenuju. Budeme mít "Speciální Vánoce" a vše bude speciální. I během prosince bude klasická aktualizace, nové články, puzzle, databáze herců v sekci Ulice a film a spoustu dalšího. Ale vánoční svátky bude speciální aktualizace. Můžete se těšit na Puzzle speciál, dále také Online chat speciál (v tomto chatu nebude nikdo odpovíat na vaše otázky, ale v článku si shrneme všechny chaty, které letos proběhli). Těšit se můžete i na Novinky speciál, kde vám přineseme několik zajímavých článků o tom jaké budou Vánoce v Ulici, jaký bude Silvestr a ve velkém článku si shrneme celý rok 2008 v Ulici. Ale to není rozhodně vše, bude také Nej postava 2 - speciál, kde vám prozradím výsledky hlasování ve všech kol a bude také jedno zajímavé hlasování. Přes Vánoce budete moci opět soutěž, tentokrát o krásný kalendář s fotkou Báry Jordánové, kalendář vytvořila naše věrná fanynka. Bude také Ulice a film speciál, Puzzle speciál, budou přidáno spoustu nových fotek a na Nový rok bude Návštěvnost speciál, kde si shrneme roční návštěvnost a těšit se můžete i na Web speciál, kde si ve velkém článku shrneme celý rok našeho webu.

To bude speciálů, že? Ale těšit se můžete i na jiné neplánované věci, nebo něco co mě napadne až přes Vánoce. Rozhodně se u nás nudit nebudete a informací se dozvíte mnohem více než v jiném měsíci. Ale aktualizovat budeme i Příští týden uvidíte, Kalendář, Archiv, Ankety, Online chaty a Návštěvnost. Máte se tedy opravdu na co těšit.


Velké vánoční překvapení

Již několikrát jsem se o tom zmínil, ale nikdy jsem přesně neprozradil o čem to vlastně píšu. Dnes se vše dozvíte. Připravujeme pro vás velké vánoční překvapení, které nebude fungovat pouze přes Vánoce, ale na webu bude tak dlouho, dokud vás to bude bavit. O co se tedy jedná? Náš web o Vánocích spustí první neoficiální fanclub Ulice. Je to přesně tak, zatím žádný web nic takového nemá (tedy o tom aspoň nevím, pokud ano tak se omlouvám a opravte mě). Náš web by tedy měl být úplně první a fanclub bude hlavně pro vás - pro přihlášené fanoušky Ulice. A co tedy získáte registrací? Několikrát týdně vám budou chodit informační emaily o tom se se děje v Ulice i na našem webu. Přihlášení fanoušci budou mít přístup do sekcí, do kterých se nikdo jiný nedostane. Přihlášení fanoušci si budou moc zahrát puzzle, které si na webu pro ostatní neobjeví nikdy, nebo až po nějaké době. Přihlášení budou mít tedy přednost. Pro vás budou také soutěže, které pro ostatní nebudou. Budete moc vyhrát ceny, hlasovat v anketách, které budou jen pro přihlášené a bude toho mnohem více.

Fanclub Ulice by měl být spuštěn někdy kolem Vánoce, pravděpodbně 22.12. ale přesný datum vám včas oznámím. Pro fanclub bude založen speciální web a přihlašovat se můžete již teď. Ale i po oficiálním spuštění fanclubu se budete moci přihlásit i když bude už dávno fanclub spuštěný. Více podrobností se také dozvíte již brzy ve speciální sekci na tomto webu.

Jak se přihlásit?
Napište na náš email: ulice.wbs@seznam.cz
Do předmětu napište: fanclub
Do zprávy: Vaše jméno nebo přezdívku
            Váš věk
            Bydliště (stačí okres)

A to je zatím vše, další informace vám pak přijdou později. Pro přihlášení můžete také využít náš formulář, který najdete pod tímto článkem. V případě přihlášení přes formulář uveďte prosím správně a pravdivě váš email, na který vám budou chodit informace. Do předmětu pak napište fanclub a do zprávy, stejně jako přes email vaše jméno nebo přezdívku, věk a bydliště.


Zpět