Vánoce, vánoce přicházejí....

19.11.2008 17:22

Kuba

Ano je to přesně tak, když se podíváte do kalendáře, tak uvidíte, že se již blíží konec listopadu, to znamená, že za měsíc jsou tady nejoblíbenější svátky v roce a to jsou Vánoce, všichni se na ně každý rok těší a to hlavně ti nejmenší. I náš web se těší na Vánoce a co si pro vás připraví pod stromeček se dozvíte v následujícím článku, proto si ho přečtěte určitě až do konce.

Na Vánoce a zimní období se ve městech, v obchodech, ale i v televizi dělá zimní (vánoční) výzdoba. Proto i náš web se obleče do zimního kabátu. Ale zima vám určitě nebude. Určitě vás zahřejí žvahé informace o Ulici. Změna přijde již tento víkend, přesně v sobotu, nebudeme měnit celý web, ale změnou projde hlavní stránka, kde se můžete těšit na 13 nových postav (některé možná zůstanou, hlavně ty, o kterých se v Ulici stále hodně mluví, ale rozhodně bude spousta nových) a všechny tyto postavy ve vánočním stylu. Dále se můžete těšit na vánoční stromeček přímo na hlavní stránce, nebo sněhové vločky, které budou po celé hlavní stránce. Změna to bude rozhodně zajímavá a určitě vás naladí do blížící se vánoční atmosféry.

Tolik tedy vánoční a zimní výzdoba webu. Nyní vám ještě prozradím co uvidíte na webu od konce lisopadu až po konec prosince. Bude se aktualizovat sekce Herci, kde přibude spousta nových životopisů, budou to životopisy postav, které již v Ulici jsou delší dobu, ale také nových postav, které do seriálu teprve přišli. Plánuju přidat několik nových postav, přesný počet ještě nevím, vše do konce tohoto roku. 30. listopadu začne velké finále soutěže Nej postava 2 a pozor! Hlasování ve velkém finále nebude týden, ale 14 dní. Budete tedy moc hlasovat dvojnásobně víckrát. Hlasování a oznámení vítěze bude až 14. prosince, ale i 7. prosince se nebudeme nudit, po týdnu co budete hlasovat vám prozradím počet hlasů a procenta, ale nedozvíte se, komu hlasy patří, jen se dozvíte rozdíl v hlasování. Po dalším týdnu tedy 14. prosince se dozvíte konečné výsledky. A ještě o jeden týden později, tedy v neděli 21. prosince bude speciální kolo Nej postavy 2, v tomto speciálu se hlavně dozvíte to, kdo měl kolik hlasů v každém kole. O všech změnách v Nej postavy 2 vás samozřejmě budu ještě informovat.

A ještě poslední důležitá informace. Na Vánoce pro vás chystám velký dárek, který na našem webu odstartuje někdy kolem 24. prosince (přesný datum se dozvíte včas). O jaký dárek půjde? To vám zatím neprozradím, na toto velké překvapená vás začnu poutat začátkem prosince, kdy se dozvíte o co se bude jednat. Ale rozhodně se máte na co těšit a prozradím, že nejde o žádnou novou soutěž.

Zpět