Velká narozeninová oslava už v sobotu

17.08.2009 18:32

Kuba

Náš web v sobotu 22. srpna 2009 oslaví své druhé narozeniny, ano je to přesně tak, již dva roky jsme na českém internetu. Bez necelého měsíce dva roky pod adresou ulice.wbs.cz a nyní pod novou adresou ulice--serial.webnode.cz. Dva roky vás bavíme, dva roky vám přinášeme ty nejaktuálnější informace o vašem oblíbeném seriálu Ulice a nyní chystáme velkou narozeninou oslavu spojenou s Dnem otevřených dveří, více se dočtete v tomto článku.

Na tuto sobotu jsem toho připravil opravdu hodně. Můžete se těšit na několik speciálů, jen tak namátkově to bude například Fotogalerie-speciál, Puzzle-speciál, Ulice a film-speicál a mnohem více. V sobotu budeme tedy slavait celý den a celý den bude opravdu speciální. Stále nám také můžete popřát všechno nejlepší. Více informací získáte zde, kde rovněž najdete několik přání, tak se podívejte co nám přejí ostatní a popřejte nám také, fanclubáci za přání získají pět bodů. A to se přeci hodí.

Když už mluvím o fanclubu, tak vás taky všechny zvu na náš neoficiální fanclub fanclub-ulice.wbs.cz. I tam budeme totiž v sobotu 22.8. slavit a také ve velkém. Chystám pro všechny Den otevřených dveří fanclubu. Když se teď podíváte do fanclubu, tak jsou skoro všechny sekce zamčené, v sobotu na celý den všechny sekce odemknu a i ti, kteří nejsou registrovanými fanoušky Ulice se dostanou na místa, na která by se bez hesla nedostali. Pro některé to tedy může být takové lákadlo proč se přihlásit do fanclubu. Budete se moc podívat na vše co naši fanclubáci vymýšlejí. Můžete si poskládat puzzle, které jindy jsou pouze pro fanclubácky a mnohem více zábavy si budete moc prohlédnout už v sobotu.

Těším se na vás na všechny již v sobotu, fanclub bude otevřen od rána až do večera, věřím, že se k nám tedy v sobotu přijdete všichni podívat. Nezapomeňte také na naši diskuzi, v sobotu totiž přijdou i mnozí fanclubáci a od rána budeme diskutovat, tak se můžete připojit a pomoc nám pokořit "500" tedy pět stran v diskuze. Nejsme od tohoto čísla daleko a věřím, že všichni v sobotu zanecháte v diskuzi aspoň pár slovíček.

Zpět