Velká trojka už zítra večer

30.08.2008 19:17

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/26183-web-6da39b.T1220011871.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již zítra ve 20 hodin se můžete těšit v pořadí již na třetí speciál Ulice. Pilotní díl ke čtvrté sezóně Ulice má název Velká trojka. Proč Velká trojka? Protože film se bude točit hlavně okolo tří dětí a to Františka, Mirka a Anežky. Ve filmu ale uvidíte spoustu dalších dětí včele s malou Emičkou a uvidíte i dospělé jako pana Lišku, vychovatelku Helenu, Pavla Tesaříka, paní Suchou či kastelána Kalouse.

Diváci film uvidí již zítra tj. v neděli 31.8. ve 20 hodin. Tvůrci, herci, vedení televize Nova a novináři se však sešli o pár dní dříve aby se premiérově podívali právě na film Velká trojka. Ve středu 27. srpna bylo kino Evald přeplněno "Uličníky." Moderování si vzal na starosti Matyáš Valenta alias František Hrubý. Všechny diváky přivítal a pozval na film. Po shledénutí celovečerního filmu následoval večírek Ulice. Sešli se opět tvůrci i herci z Ulice a přivítali tak čtvrtou sezónu Ulice. A také zakončili dvouměsíční prázdniny. Na reportáž z promítání filmu se můžete podívat zde.

Náš web ale ovládá Velká trojka o něco dříve. Včera byla po dlouhé době doplněna sekce Fotogalerie o nové fotky. Fotky jsou samozřejmě z filmu Velká trojka. Ale to není vše, dnes přibyla do sekce Ulice a film nová osobnost. Poprvé jste se nedozvěděli filmy, ve kterých hrála vaše oblíbená postava, ale dozvěděli jste se filmy, ktere natočil režisér Velká trojky Kryštof Hanzlík. Ke shlédnutí jsou také filmy, ve kterých si sám zahrál. Ale to stále není všechno. Dnes se také rozrostla sekce Puzzle. Po týdnů si můžete zahrát nové puzzle a to právě s fotografií z filmu Velká trojka. Na fotce je František Hrubý a Anežka Boháčová. Jak tedy vidíte Velká trojka náš web opravdu ovládla.

Ovšem zítra Velká trojka ovládne televizi. Přesně ve 20 hodin začne na tajemném hradě velké dobrodružství tří dětí. Určitě si tento film nenechte ujít a nezapomeňte, že už v pondělí na vás čeká první díl čtvrté sezóny Ulice. Obsah prvního dílu i filmu Velké trojky najdete v sekci Aktuální díly.

Zpět