Velká trojka ve Snídani s Novou

26.08.2008 19:25

Kuba

Ve včerejším článku jsme vás informovali o tom, že tento týden je zaměřená Snídaně s Novou na podzimní schéma TV Nova. Dnes byla řeč na téma Ulice, hlavně tedy na téma Velká trojka, což je pilotní fílm ke čtvrté sezóně Ulice, ale to už od nás dávno víte, v totmo článku si zrekapitulujeme dnešní rozhovor. Který je poslední o prázdninách, kdy do Snídaně přišli hosté z Ulice.

Do studia pozvali moderátoři Pavel Svoboda a Marta Ondáčková hosté Michala Reitlera šéfproducenta Ulice, Kryštofa Hanzlíka režiséra Ulice a také filmu Velká trojka a Josefa Navrátila herce z Ulice, který v seriálu hraje Mirka Toužímského a zahrál si také ve Velké trojce.

Skoro sedm minut byla řeč pouze o filmu Velká trojka, dozvěděli jsme se tak, o jakých postavách film je, je hlavně o dětech, ale i o dospělých, dětské role si zahráli Matyáš Valenta, Josef Navrátil, Nikola Hronová a Anna Marie Valentová, v dospělých pak můžeme vidět paní Kolářovou, Pavla Vrška, Jiřího Lábuse a další. O čem fim je prozradil Pepa Navráil, film je o dětech, kteří jsou na výletě na hradě a dozvědí se, že kastelán chce ukrást obraz, rozhodnou se mu v tom zabránit, jak to dopadne už nechtěli prozradit, budeme si muset počkat až na neděli, kdy celý film uvidíme v televizi.

Pepa Navrátil přišel do studia čerstvě ostříhaný, od tvůrců za to dostane nějaký postih, protože herci si podle smlouvy nesmí bez dovolení měnit image. To byla samozřejmě ve studiu jen taková legrácka, Pepa nebude platit žádnou pokutu. Kryštof Hanzlík prozradil jak chodí každé ráno běhat a to i na natáčení. Vstával o hodinu a půl dříve a než se vrátil tak mu děti brali různé věci jako například klíče od auta a Kryštof je tak musel hledat a tím přišel později na natáčení a děti si zatím dělali co chtěli.  Děti jsou hold živelná pohroma, ale při natáčení Velké trojky byla přítomní i jiná pohroma, přírodě se natáčení ani moc nelíbilo proto přišla velká bouřka, při které den a půl nešel proud a Jiří Lábus se těžko dostal na hrad, protože po cestě byly pokácené stromy. Vše se nakonec podařilo a film se dotočil a těší se na vás v premiéře už tuto neděli 31. srpna ve 20 hodin.

Zpět