Víme jaký bude konec Ulice!

10.06.2008 20:11

Kuba

Již dvě sezóny Ulice skončila svatbou (Lumír+Světlana, Bedřich+Anča), jestli bude i letos svatba končit Ulici ještě nevíme jistě, ale pravděpodobně to takhle nebude, Ulice totiž skončí smutně, poslední týden v červnu, kdy uvidíme Ulici zemře jedna z hlavních postav a bude se tedy místo svatby chystat pohřeb, kterým se možná ukončí třetí sezóna Ulice. Ale tyhle informace ještě nemáme potrvzené, vše se dozvíte tento týden na našem webu.

A kdo tedy Umře? Mluvil jsem o hlavní postavě, většinu z vás to asi napadne. Jedná se o člověka, který posledních pár měsíců trpí vážným onemocněním, ano mluvím o panu Královi, který svůj boj s alzheimerovou nemocí vzdá v pondělí 23. června, kdy postava pana Krála umře.

Postavu Václava Krále stvárnil výborně herec Radoslav Brzobohatý a v Ulici hrál od samého začátku jednu z hlavních postav, ředitele a majitele domu kde sídlí firma Království hraček. Na začátku Ulice byla vážně nemocná i Králova manželka Marie, která měla také vážnou chorobu ale vyléčila se s ní a o svého manžela se výborně starala i dosud stará.

Všem bude určitě pan Král chybět.

Další informace o pohřbu se dozvíte na našem webu ještě tento týden, kdy vám také oznámí jestli Ulice skončí ve čtvrtek nebo v pátek na vysvědčení, proto určitě zůstaňte s našim webem i nadále.

Zpět