Výherci soutěže na tn.cz byli v Ulici

24.09.2008 19:14

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24952-web-5b5226.T1212662329.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na tn.cz probíhala soutěž s Ulicí, výherci měli možnost podívat se jak to vypadá v Ulici a také se všichni podívali. Vyhrálo osm lidí, ti všichi spolu se svým doprovodem navštívili místa, kde se natáčí jejich oblíbený seriál, snad všichni se shodli na tom, že prostory jsou strašně malé a v televizi to vypadá mnohem větší. Výherci si prohlédli všchny prostori, dostali nějaké dárečky a také autogrami herců, z některými si dokonce osobně popovídali.

„Všechno jde stranou, ale Ulice musí bejt,“ tuhle větu prohlásil nejmladší výherce soutěže čtrnáctiletý Martin Kubeš, který do "Ulice" přijel až z Plzně společně se svým dědečkem.

Pokud vás zajímá jak to vypadá na takové prohlídce Ulicí tak se podívejte na video. V jednom záběru jsme také mohli vidět Večerku u Nyklů, která změní název, z Večerky se stane TATTOO KASUI, tento podnik bude mít i nového majitele, do Ulice se totiž vrací člověk, který Ulici už jednou opustil a prostory ve Večerce si pronajme, k čemu? To je zatím tajemství, brzy se to dozvíte, prozradit vám ale mohu, že ten člověk, o kterém mluvím je Růža Habartová.

Zpět