Zítra bude na online chatu Libuška Nekonečná

23.02.2010 18:44

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/zuzana-vejvodova/N266624-08114.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz pro vás připravil další online chat s hvězdou seriálu Ulice. Naposledy si s vámi minulý týden povídala skutečná hvězda Hana Maciuchová, která byla oceněna v sobotu cenou Anno 2009 jako žena roku TV Nova. V neděli byl na tn.cz online šéfproducent seriálu Ulice a již na zítra je připraven online chat s herečkou Zuzanou Vejvodovou, která se v Ulici zabydlela před více jak rokem jako Libuška Nekonečná, majitelka tetovacího studia.

Libuška to v životě neměla nikdy moc jednoduché, celý život byla se svou rodinou na cestách, brzy ji zemřela maminka a její otec si našel novou ženu Kateřinu, se kterou se ze začáku Libuška moc nesnesla, později se, ale velmi skamarádili. Libuška porodila syna Boriska, ale otec Boriska aniž by věděl, že je Libuška těhotná od ní odešel, o tom, že má syna se dozvěděl před pár měsíci. Nyní Libuška zažívá další ránu života, sice je šťastná po boku Matěje, ale se svou vlastní rodinou je pohádána. Svou mámu teď nenávidí její vlastní syn Borisek. Kateřina ji nemůže odpustit, že si začala s mladším klukem, který chodil s její sestrou Theou.

Jak bude život Libušky Nekonečné pokračovat v budoucnu? Přestěhuje se s Matějem do vlastního bytu a opustí tak svou rodinu? I na toto se můžete již zítra, tj. ve středu 24. února 2010 zeptat Libušky, tedy herečky Zuzany Vejvodové, ta vám bude odpovídat na vaše otázky od 16 hodin. Pokud se tedy chcete na cokoliv zeptat, tak určitě přiďte zítra na webu ulice.nova.cz a pokud chcete svou otázku položit hned teď, tak můžete využít formulář, který najdete zde.

Zpět