Zítra se můžete ptát Bedřicha Lišky

19.03.2009 23:00

Kuba

https://img.fdb.cz/galerie/n/n602af4970fd33b745dbd9abd9faa35d2.jpg

Pokud patří mezi vaše oblíbené postavy Bedřich Liška nebo se vám hodně zamlouvá herec Adrian Jastraban, který Bedřicha hraje, tak si určitě nenechte ujít zítřejší chat právě s títmo hercem. Ptát se můžete na cokoliv a otázek přijde určitě hodně a spousta otázek bude zaměřena určitě na postavu truhláře Bedřicha Lišky.

Bedřich Liška je postava, která se v Ulici objevuje úplně od začátku, nastoupil do Ulice asi ve druhém nebo ve třetím díle, kdy nastoupil coby nový zaměstnanec Království hraček, začalo se mu dařit, vrátil se z vězení, našel novou a dobrou práci i bydlení, po nějakém čase se znovu sešel se svým otcem a hledal svou bývalou přítelkyni, tu také našel - Zuzanu, ale později se zamiloval do Aničky, kterou si vzal a jsou spolu do dnes. Béďa si skončení Království otevřelou vlastní dílnu přímo v Ulici a nyní se zaměřuje na výrobu rakví, myslím si, že rakve budou také zásadním tématem zítřejšího chatu. Ale hodně otázek určitě bude směřovat na sexuální orientaci Bedřicha. :-) Nelekejte se, Bedřich je na ženy, to jen dnes si to trochu poplete sestřička v nemocnici, kam půjde Bedřich doprovodit svého kamaráda Jardu. Jarda jde do nemocnice odevzdat vzorek smerma, aby se vyšetřil, zda je v pořádku.

Dnešní díl tedy bude opravdu zajímavý a legrační, ale to bude také i zítřejší chat s Béďou. Tak se určitě ptejte již zítra, tj. v pátek 20. března 2009 od 13 hodin herce Adriana Jastrabana, který bude odpovídat za svou postavu Bedřicha Lišky. Pokud nemůžete zítra odpoledne přijít na chat, tak můžete svou otázku Béďovi položit třeba teď a to prostřednictvím formuláře, Bedřich vám pak rád odpoví, pokud to stihne, protože otázek bude hodně.

Zpět