Zloduch Kukačka si na vás počká na online chatu

20.01.2010 08:27

Kuba>

Obrázek “https://media.super.cz/864/138649-350x466-9vpge.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již na dnešní odpoledne je připravený další online chat s hvězdou seriálu Ulice. Tentokrát si s vámi přijde podívat postava, kterou v Ulici snad nikdo nemá rád, je to Vladimír Kukačka, tedy jedna z nejzápornějších postav celé Ulice. Zloduch, který loni unesl Jitku a Lídu Farských, násilím je držel na své chatě, vše naštěstí dobře dopadla a Kukačka byl zatčen, ovšem jeho skvělý advokát Vodička ho z toho dostal a byl vyšetřován na svobodě, to se samozřejmě nikomu nelíbilo.

Především Jitce, kterou stále pronásledoval, po všech akcích, kterých se Kukačka dopustil měl jít znovu do vězení, ovšem soud včera rozhodl pro jeho prospěch a do vězení nešel, stále bude tedy vyšetřován na svobodě. To, že je volný potvrzuje samozřejmě i dnešní online chat, kdyby nebyl na svobodě, tak by nemohl být na chatu.:-) Ovšem Kukačka se jen tak nevzdává, Jitce dnes začnou chodit oplzlé mmsky, od koho jsou? Posílá je snad Kukačka nebo to je někdo úplně jiný? To se dozvíte, když se budete dívat na další díly seriálu Ulice.

Pokud se, ale chcete dozvědět něco více o skvělém herci, které báječně hraje právě Vladimíra Kukačku, herec se jmenuje Pavel Rímský, tak usedněte dnes odpoledne, tedy ve středu 20. ledna 2010 k počítači a klikněte na stránky oficiálního webu Ulice tedy ulice.nova.cz a v rubrice rozhovory se můžete na cokoliv, co vás zajímá ptát právě Vladimíra Kukačky, tedy herce Pavla Rímského. Online bude již od 15 hodin, ptát se můžete samozřejmě již teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde, tak se určitě ptejte.

Zpět