Na online chatu se již teď na vás těší Miriam Hejlová

16.02.2010 18:10

Kuba>

https://storage0.dms.mediafax.cz/media/1/1/1706/2816434/2/anno-hana-maciuchov.jpg

Nejbližší online chat s hvězdou seriálu Ulice, který každý týden připravuje oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz je nachystaný na zítřejší odpoledne, tentokrát k počítači zasedne vynikající, uznávaná herečka Hana Maciuchová, která se bude samozřejmě vydávat za "svou" postavu Miriam Hejlovou. Už teď je jasné, že otázek bude spousta, paní Maciuchová je vynikající herečka a spousta diváků se chce na něco zeptat, odpověď na vše, ale nejde, i tak se paní Maciuchová bude snažit odpovědět na co nejvíce otázek.

Miriam Hejlová, která se v seriálu Ulice objevuje od samého začátku prožívání v této době asi nejkrutší chvilky - rozvádí se. To by nebylo ještě tak hrozné, ale se svým manželem se neviděli 30 let, svého otce neznal ani Jarda Hejl. Nyní na Miriam všechno spadlo, v podobě přípochodu Cyrila Hejla, seznámení otce se synem, rozvod a v neposlední řadě pan Pešek, který předal Jardovi dopisy, které mu celý život psal jeho otec Cyril. To byla pro Miriam velká rána. Jak všechno co se týče rozvodu Miriam Hejlové dopadne? Tak na to si musíme ještě počkat, ovšem stačí sledovat Ulici a postupně se dozvíte odpovědi na všechny otázky, které vás zajímají.

Herečka Hana Maciuchová usedne k online chatu již zítra, tj. ve středu 17. února 2010 od 15 hodin. Ptát se můžete samozřejmě třeba hned teď a to prostřednictvím formuláře, který najdete na ulice.nova.cz nebo kliknutím zde. Ještě připomínám, že herečka Hana Maciuchová bojuje v anketě Anno 2009 v kategorii Žena TV Nova, loni skončila na krásném druhém místě, obhájí toto místo i letost, nebo snad bude i lepší? Uvidíme již v sobotu a stále můžete hlasovat pro paní Maciuchovou v anketě TýTý 2009.

Zpět