ANNO 2009: Obrovský triumf pro seriál Ulice

20.02.2010 22:33

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440xX/Feb2010//600678.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Takový úspěch jaký měla dnes večer Ulice, ještě nikdy neměla a to už je na obrazovkách TV Nova pět let. Anketu Anno 2009 naprosto ovládla Ulice, která vyhrála ve všech kategoriích, ve kterých mohla vyhrát. Nezískala jen zvláštní cenu Novy a cenu za film roku, jinak úspěch měla v každé televizní kategorii, tedy pořad roku, žena roku a muž roku. Takový úspěch snad nečekal nikdo, seriál Ulice prostě diváky baví a ti to dávají najevo právě takovými cenami, jako je Anno.

Tři sošky tedy putují pro seriál Ulice, ta první je za pořad roku, kde Ulice obstála v takové konkurenci, jako je SuperStar, Ordinace v růžové zahradě 2, Televizní noviny i Comeback. Ordinace vždy byla první, letot ji Ulice poradila, stejně tak i její herce a herečky. Z prvního místa sesadila Hana Maciuchová herečku Zlatu Adamovskou. Paní Maciuchová se tak stala ženou roku, mužem roku se zase stal Rudolf Hrušinský, ten sesadil Martina Dejdara.

Všichni z Ulice nyní mají rozhodně velký důvod k oslavě, v historii ankety Anno málokterý pořad získal tolik sošek. Úspěchy dnes večer měli také děkovačky a to především hned ta první za pořad roku. Na podium přišli tvůrci seriálu, jako šéfproducent Michal Reitler, šéfautorka a dramaturgyně. Za herce se na podium objevila herečka Pavla Tomicová, která pobavila všechny v sále a dá se říct, že se stala "bavičkou" večera, celý její proslov byl vynikající a protože herečka byla pro cenu jako Simona, tak proslov byl takový, jako kdyby byl od Simony.

Já ještě jednou moc, ale moc gratuluji seriálu Ulice a samozřejmě také paní Haně Maciuchové a Rudolfu Hrušinskému. Paní Maciuchová seriál Ulice tento rok opouští, diváci ji dali určitě skvělý dárek na rozloučenou. Paní Maciuchová by si svůj odchod měla rozmyslet, diváci ji mají velmi rádi. Z ankety Anno 2009 jsme vám přinášeli celý večer online zpravodajství, to stále najdete v rubrice Anno 2009, kde ještě můžete čekat fotky z celého večera a na webu se můžete těšit na další informace a články.

Nyní už jen stačí hlasovat pro seriál Ulice v anketě TýTý 2009, tak hlasujte.

Zpět