Brousek odešel bez ceny, za to Lucie Štěpánková vyhrála

22.03.2010 19:16

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/lucie-stepankova/N370830-e88a5.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V sobotu večer se v přímém přenosu rozdávali divadelní ceny Thálie 2009, v jedné nominaci byl nominován i herec Otakar Brousek ml., kterého můžeme znát ze seriálu Ulice jako Jiřího Kreuzera. Otakar Brousek si bohužel cenu neodnesl, i když ho přišla podpořit i rodina, včetně jeho otce Otakara Brouska st., který měl původně v Ulici také hrát, ale nakonec to nevyšlo. I když pan Brousek úspěšný v anketě Thálie nebyl, tak jiný herec ze seriálu Ulice si cenu odnesl.

Tím hercem, respektive herečkou je mladá herečka Lucie Štěpánková, kterou diváci seriálu Ulice můžou znát jako mladou kadeřnici Renatu, která do kadeřnictví nastoupila skoro před dvěmi lety, některé diváky si hned získala, naopak někteří diváci si jí ještě nyní nemůžou moc oblíbit. Každý má na tuto postavu svůj vlastní názor. A kterou cenu si Lucie odnesla? Lucie Štěpánková vyhrála cenu mladých umělců do 33 let a z ceny má samozřejmě obrovskou radost.

„Divadlo je pro mě důležitější. A jsem moc ráda, že se k nám na Vinohrady vrátila Jiřinka Jirásková, takže zase hrajeme komedii Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám pane, kde hraju ještě s Janou Hlaváčovou, Iljou Rackem a Petrem Kostkou,“ prozradila pro deník Blesk herečka Lucie Štěpánková. Náš web samozřejmě Lucii Štěpánkové aneb Renatě z kadeřnictví moc gratuluje a věříme, že i její postava v Ulici poroste a bude ještě více oblíbenější.

Zpět