Další známá osobnost v seriálu Ulice - Otakar Brousek ml.

22.01.2010 15:40

Kuba>

https://img3.ceskatelevize.cz/program/porady/10123287783/foto09/20952216134_01.jpg

Psalo se o tom už několikrát, i náš web vás o tom informoval. O čem? O tom, že do seriálu Ulice přijde v páté sezóně řada nových postav, které nepřijdou naráz (jako třeba ve čtvrté sezóně, když přišla celá rodina Nekonečných), ale budou se "vynořovat" v průběhu celé páté sezóny, nové postavy jsou například Vojta Kalich. Vanda Vaničková, Květuš Vavrušková, Elíáš Neumann, Lucie Wolfová, rodiče Simony Pavlicová, její nový nápadník a také Cyril Hejl, přišlo teda již hodně nových postav, menších či větších a na jaře se bude pokračovat.

Už brzy přivítáme dalšího nápadníka Simony Pavlicové a těšit se také můžeme na nového přítele Báry Jordánové a také jeho děti (na ty proběhl velký casting). A jednou z dalších postav bude také inženýr chemie, kterého si zahraje herec Otakar Brousek mladšího, znát ho můžete například z pořadu Rady ptáka Loskutáka nebo z Trapasů na ČT 1. V seriálu Ulice by se Otakar Brousek měl podle deníku Blesk objevit začátkem března, v jakém prostředí se Brousek v Ulici objeví není zatím jisté.

„Dostal jsem nabídku zahrát si inženýra chemie. Já v žádném seriálu nikdy moc dlouho nefiguroval, a tak jsem to po zralém uvážení přijal,“ prozradil herec deníku Blesk a ještě dodal: „Inženýři jsou zvláštní lidé. A to i v tomto případě. Má postava je velmi distingovaná a možná až trochu přehnaně slušná,“ zasmál se Brousek. Podle deníku Blesk ovšem málem Nově Brousek ušel ke konkurenci, skoro ve stejný čas totiž dostal nabídku od Primy a málem si tedy v Ulici nezahrál.

Kde přesně si inženýr chemie "Brousek" objeví je zatím tajemstvím, můžeme jen hádat. Že by to byl nový nápadník Simony Pavlicové nebo Báry Jordánové. Nebo to bude nový profesor na gymnázium, kde bude učit chemii. Těch možností je hodně, může to být také dávný přítel někoho z Ulice, Tomáše, Stárka, Oldy a dalších. Takže zatím se musíme nechat překvapit, určitě se to brzy dozvíme, hned jak budeme vědět něco více, tak se to od nás dozvíte.

Zpět