Do Ulice se vrací staronová postava Zdena Čistá

16.03.2010 17:16

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jana-svandova/N155981-d4162.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dnes večer do seriálu Ulice nastoupí další nová postava. Ovšem nová postava je to pro ty, kteří Ulici sledují maximálně rok a půl. Pro větší fandy seriiálů, kteří sledují Ulice od samého začátku tutu novou postavují znají. Jedné se totiž o staronovou postavu Zdenu Čistou, která se do seriálu Ulice vrací po skoro roce a půl. Během této doby o ní nebylo vůbec slyšet, naprosto vymizela z Ulice a to po té, co podnikatel Stárek zavřel Království hraček, tedy firmu pana Krále.

Do Krále byla Zdena Čistá dlouho zamilovaná, napsal o něm dokonce knížku Můj život s Králem (tato kniha pak doopravy vyšla v knihkupectví). Zdena nechtěla mít se Stárkem vůbec nic společného, i když ji nabízel jinou pozici v jeho nové firmě Stárek a syn, ovšem Zdena má trvdou hlavu a raději z Ulice odešla. Za rok a půl se toho v Ulici hodně změnilo, Stárek zemřel a hlavně Jitka zažila nejtěžší období svého života, když ji bývalý partner Kukačku unesl i s její dcerou Lídou.

Zdena Čistá již dávno Jitku varovala před Kukačkou, sama totiž věděla co je zač, nějaký čas i ona s ním měla milostný poměr. A právě kvůli Kukačkovi se Zdena Čistá vrací do Ulice. Našla si ji Elen Mrázová, která zjistila, že by Zdena mohla pomoci v kauze s Kukačkou. Nyní už jen musí souhlasit a stát na straně Jitky Farské. O tom, jak to celé dopadne už můžeme sledovat dnes večer od 18:30, kdy se Zdena Čistá poprvé po roce a půl objeví v Ulici.

Zdenu Čistou si skvěle zahrála herečka Jana Švandová, která i když na to nevypadá, tak věkově už by mohla jít pomalu do důchodu. Tahle atraktivní herečka si v poslední době zahrála například v druhém pokračování slavného filmu Bobule, nyní s názvem 2Bobule. Diváci TV Novu můžou Janu Švandovou zaznamenat také v nejnovější řadě dalšího nováckého seriálu Pojišťovna štěstí. Určitě si tedy nenechte ujít Janu Švandovou opět v Ulici, již dnes večer na Nově.

Zpět