Herec Bořivoj Navrátil bojuje se zákeřnou rakovinou

22.02.2010 17:54

Kuba>

https://www.ceskatelevize.cz/program/porady/10214253036/foto09/navratil.jpg

Během přímého přenosu předávání cen ankety Anno 2009 pozdravili během své děkovačky Hana Maciuchová i Rudolf Hrušinský svého hereckého kolegu Bořivoje Navrátila. Přáli mu také brzké uzdravení. Málokdo o nemoci pana Navrátila věděl, dokonce i bulvár nestihl tuto informaci roznést, o to se postaral až dnes, když i veřejnost zjistila, co se vlastně děje. Informaci o vážném zdravotním stavu herce nakousl i šéfproducent Ulice Michal Reitler při včerejším online chatu na tn.cz.

Herec Bořivoj Navrátil bojuje již několik týdnů s rakovinou tlustého střeva. Herec je po vážné operaci a rozhodně teď potřebuje podporu nejbližších i svých kamarádů a kolegů. Ve své děkovačce herce podpořili i jeho kolegové z Ulice, například Hana Maciuchová na adrese pana Navrátila řekla toto: „Bořku Navrátile, Bařinko, uzdrav se a vrať se!“ Na svého kolegu si vzpomněl i Rudolf Hrušinský. Připomínám, že Bořivoj Navrátil hraje v Ulici kapitána Bařinku.

Deník Aha! vypatrál blízkého člověka z Navrátilova okolí. „U Bořka propukla rakovina tlustého střeva. Bylo to velmi náhlé. Je po vážné operaci v pražské nemocnici Na Františku a čeká se, jak se to vyvine. Zatím rozhodně nemá vyhráno, vypadá to, že kvůli komplikacím bude muset ještě na další,“ prozradil pro deník Aha! blízký člověk herce. Bořivoj Navrátil nyní musel přerušit všechny své pracovní aktivity, tedy i natáčení seriálu Ulice, kde hraje Vojtěcha Bařinku.

Produkce Ulice ovšem s panem Navrátilem i nadále počítá a jeho postavy rozhodně nechtějí ze seriálu vytratit, více už k této situaci prozradila PR koordinátorka Ulice Lucie Juráčková: „V tuhle chvíli je další natáčení s panem Navrátilem zrušeno, kdy se bude pokračovat, záleží samozřejmě na jeho rekonvalescenci. Držíme mu palce a přejeme brzké uzdravení,“ prozradila pro deník Aha! Lucie Juráčková. I náš web přeje panu Navrátilovi brzké uzdravení a držíme mu palce.

 

Zpět