Hvězdy Novy včetně Ulice budou opět pomáhat

19.03.2010 19:31

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/440x248_video/Mar2009/491547.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Deset hvězd TV Nova se společně sejdou zítra v Brně, aby mohli dětem z dětských domovů, moderátoři TV Nova, herci z "nováckých" seriálů a děti z dětských domovů si společně zahrají bowling. Bowlingový turnaj pořádá Nadace Nova již po páté, jubilejní pátý ročník se opět uskuteční metropoly Moravy, v městě Brně. Celá soutěž začíná přesně hodinu po poledni, tedy ve 13 hodin, celkem bude deset družstev složených z deseti dětí a jedné osobnosti TV Nova.

Na bowling přijede 50 dětí z dětských domů ve Vizovicích, Zlíně, Bojkovicích, Liptále, Uherském Hradišti, Uherském Ostrohu, Valašském Meziřičí, Brně, Kroměříži a Přerově. Dětské týmy povede vždy jedna osobnost z obrazovek TV Nova a to: zástupci Ordinace v růžové zahradě 2 Petr Rychlý a Dana Morávková, moderátoři Televizních Novin Karel Voříšek a Markéta Fialová, moderátorka Občanského Juda Pavlína Danková, z Comebacku přijede Dana Batulková a Kristýna Leichtová, ze Snídaně Pavel Svoboda.

A poslední dvě zástupci z TV Nova zastupují seriál Ulice, z dětmi zítra budou i proti sobě soutěžit dvě mladé slečny a to Aneta Krejčíková, která hraje Gábinu Pumrovou a Kristýna Maléřová, kterou znáte jako Theu Nekonečnou. V mezi čase budou probíhat autogramiáda. Celá akce se bude konat v brněnském nákupním centru Olympia, loni na této akce Ulici zastupovala herečka Ljuba Krbová (seriálová Anna Lišková), pokud teda máte chuť, tak se můžete zítra přijít podívat.

Zpět