Již dnes večer nová postava v Ulici - Ondřej Kraus

24.03.2010 17:12

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Mar2010/609892.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jako každý den, tak i dnes se můžeme dívat na seriál Ulice, ovšem dnes se můžeme těšit na malé překvapení. Do Ulice totiž míří další nová postava, tentokrát půjde opět o kladnou postavu, kterou by si diváci mohli oblíbit, nová postava se jmenuje Ondřej Kraus a vstupuje do Ulice především do rodiny Jordánových, je totiž přítelem Báry Jordonové, pochází z Brna, kde se také seznámili. O této nové postavě jsme vás již informovali v rámci speciálu k jarnímu schématu Ulice.

Ondřej je novinář, je rozvedený a má dvě dcery, které brzy také v Ulici uvidíme. Je velmi sympatický a určitě se bude zamlouvat především divačkám. Ondřeje Krause bude hrát herec Jiří Dvořák, velice známý divadelní herec, ale neztratí se ani na filmovém poli a také v seriálovém. Spousta diváků totiž Jiřího Dvořáka zná především jako Petra Součka ze seriálu Pojišťovna štěstí, jejichž pátou a zároveň poslední řadu vysílá TV Nova každou neděli večer.

Co řekl Jiří Dvořák ke své postavě? „Budu hrát Ondřeje tak, jak si představuji, že by měl novinář fungovat a reagovat,“ řekl pan Dvořák pro webu ulice.nova.cz. Pokud si tedy nechcete nechat ujít příchod Ondřeje Krause do seriálu Ulice, tak se určitě dívejte již dnes v 18:30, kdy se poprvé ukáže v bytě u Jordánových, následně se pak ně něj můžeme těšit i v dalších dílech. Své reakce na novou postavu můžete psát do naší diskuze.

Zpět