Kdo bude hrát budoucího přítele Báry Jordánové...?

16.02.2010 17:04

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/jiri-dvorak/N341486-ee535.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na konci minulého roku proběhl velký casting na tři nové role. Hledali se tři děti, jeden chlapec, který bude hrát v nové rodině a dvě dívky, které si zahrají po boku Terezy Brodské, tedy seriálové Báry Jordánové, dívky budou její nevlastní dcery. A když Bára bude mít nevlastní dcery, tak také musí mít nového přítele, o tom se již diskutuje delší dobu, spousta diváků by si raději přálo, aby se k Báře vrátil Tomáš Jordán, ale to se bohužel nestane, Bára bude mít nového přítele.

Toho si od jara zahraje skvělý, známý herec Jiří Dvořák (na fotce). Pokud by vám toto jméno nic neříkalo, tak je to skvělý divadelní i filmový herec, který si zahrál například ve filmech Borůvkový vrh, Jménem krále a další. Je známý i jako seriálový herec, prošel seriály jako Zdivočelá země, Světla pasáže a jednu z hlavních rolí měl/má i v seriálu Pojišťovna štěstí. Od jara se tedy bude ukazovat ve dvou seriálech TV Nova a to Ulice i v Pojišťovně štěstí, která od března opět startuje na TV Nova.

Informaci o tom, že novou postavu bude hrát Jiří Dvořák jako první přinesl deník Blesk. Zatím není jisté, kdy přesně by se pan Dvořák měl v Ulici objevit, ale určitě to nebude dlouho trvat. Tvůrci Ulice tedy na jaro chystají spoustu nových postav, prozrazen byl i nový nápadník pro Simonu, kterého si zahraje Vladimír Brabec nebo další postava, kterou si zahraje Otakar Brousek ml. ten bude hrát v seriálu syna zmiňovaného Vladimíra Brabce.

Zpět