Kdo byl nejvtipnější na Anno 2009...? Pavla Tomicová

21.02.2010 11:25

Kuba>

Obrázek “https://i3.cn.cz/1266701115_tomicova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vyhlášení cen ankety Anno 2009 probíhalo včera v přímém přenosu a je již tradicí, že tento přímý přenos je považován i za zábavný pořad, ve kterém by neměl chybět humor. O ten se měl včera postarat Leoš Mareš, tedy moderátor, několikrát zaperlil se svými vtípky, ale absolutní hvězdou, která se postarala o pořádnou zábavu byla herečka Pavla Tomicová, kterou všichni diváci TV Nova znají jako blázninou a střeštěnou kadeřnici Simonu Pavlicovou ze seriálu Ulice.

Po té, co se vyhlásilo první místo v kategorii pořad roku, kdo to stále neví, tak první byla Ulice, přišli na pódium tvůrci Ulice (šéfproducent, šéfautorka a dramaturgyně) a herecká hvězda Pavla Tomicová. Přišli si převzít cenu a také poděkovat divákům, tvůrci byli celkem slušní, děkovačka byla pěkná, až jako poslední si "konečně" vzala slovo Pavla Tomicová, tedy pardon, slovo dostala Simona. Která pobavila všechny přítomné v divadle Karlín i diváky doma u televizních obrazovek.

Její děkovačka, která měla trvat čtvrt minuty se protáhla na několik minut, po té co se Leoše Mareše zeptala jestli už "teče" (přetahuje čas) nám ještě zazpívala "foukej, foukej větríčku". Ve svém proslovu nezapomněla i na svého manžela Pepana, mezi diváky viděla herce Tomáše Matonohu a zrovna tento "Matóóónoha" Simoně hrozně připomíná jejího manžela Pepana (připomínám, že právě Tomáš Matonoha hrál Pepana). Simoně docela vadí i to, že nějaká herečka Pavla Tomicová jí je hrozně podobná.

Tento excelentní humorný výkon, jaký předvedla Pavla Tomicová se určitě zapíše do historie ankety Anno. Herečka jen dokázala, že seriál Ulice vyhrál právem. Takže na závěr ještě jednou moc gratuluji k vítězství samotnému seriálu Ulice jako pořad roku a také hercům Haně Maciuchové a Rudolfu Hrušinskému, všichni si vítězství zasloužili.

Zpět