Na Nově vypukla panika, odchází největší hvězda Ulice

21.02.2010 12:11

Kuba>

Obrázek “https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200024236-83f9684f39-public/600719.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova si uvědomuje fakt, že ze seriálu Ulice odchází největší hvězda a Nova si teď neví rady. Podle deníku Blesk, dělá Nova všechno proto, aby si Hanu Maciuchovou udrželi. Jenže přemluvil slavnou herečku je těžký oříšek, nepomáhají ani prosby, ani zajímavější finanční nabídky. Hana Maciuchová trvá na svém, po pěti letech potřebuje již odpočinek, natáčení seriálu ji zabírá spoustu času i síly. Jenže odchod paní Maciuchové nezaskočil jen TV Nova, ale i diváky.

Když se povrch tento týden dostala informace, že Hana Maciuchová chce na čas přeruš natáčení Ulice, tak Novu zaplavili prosby od diváků, ať udělají vše proto, aby paní Maciuchová zůstala, diváci ji mají rádi, o tom jsme se mohli přesvědčit i včera, kdy Hana Maciuchová vyhrála Anno 2009. Na hlasování v anketě nemělo žádný vliv to, že Hana Maciuchová chce odejít z Ulice, protože hlasování bylo ukončeno v úterý v poledne a až odpoledne se zpráva o odchu paní Maciuchové dostala na veřejnost.

Situaci kolem odchodu paní Maciuchové komentuje také mediální expert: „Její odchod ze seriálu může se sledovaností Ulice pořádně zamávat. Je zřejmé, že v Ulici jsou diváci zvědaví hlavně na paní Maciuchovou a pana Hrušínského. S jejím odchodem, by tak zřejmě skončil i on a to by byla pro diváky velká rána. A tedy i pro sledovanost,“ řekl pro deník Blesk mediální expert Marek Ditrich. Je jasné, že po odchodu paní Maciuchové sledovanost Ulice klesne a zvlášť, pokud by odešel i Rudolf Hrušinský.

Jak to bude dál? Odejde opradu paní Maciuchová ze seriálu Ulice? Zatím to vypadá, že ano. Herečka si stojí za svým, ale stále trvdí, že Ulici neopouští, jen si dává pauzu, jak tato pauza bude dlouhá už neprozradila. Jasné je ovšem to, že Hanu Maciuchovou, tedy seriálovou Miriam Hejlovou uvidíme v Ulici už jen v této sezóně, od září už do seriálu nenastoupí.

zdroj informací: blesk.cz

Zpět