Novinka: Učte se český jazyk s profesorkou Miriam Hejlovou

19.03.2010 17:55

Kuba>

TV Nova a seriál Ulice připravil ve spolupráci s Nakladatelství Fragment úplnou novinku pro své věrné diváky. Učte se seriálem Ulice a profesorkou Hejlovou český jazyk. Konkrétně si můžete zopakovat nebo se doučit pravopis. Na trhu se totiž objevuje nová knížka s mp3 nahrávkami Diktáty na CD - Český jazyk pro 6.-9. ročník ZŠ / včetně víceleté gymnázium. A motivací pro správné naučení vám může být Miriam Hejlová, respektive Hana Maciuchová, která diktáty namluvila.

Jedinečná možnost, jak se naučit správně i/y či mě/mně. Hana Maciuchová vás to všechno naučí. Kniha obsahuje 40 diktátů, které čte jedna z nejlepších seriálových učitelek českého jazyka Miriam Hejlová. V knize je samozřejmě také přímo kontrola správného řešení a diktáty si můžete klidně vytiknout. Pokud o tuto skvělou knihu s CD v mp3 chcete pořídit, tak můžete. Tuto možnost budete mít od 20. března 2010 na novinových stáncích a cena? Pouze 69 Kč.

Oficiální zdroj distributora:

Diktáty na CD - Český jazyk

Připravte si tužku a papír, napište slovo „diktát“... a zmáčkněte PLAY! Na CD v MP3 přiloženém k této knize najdete 40 diktátů pro 6.-9. ročník ZŠ. Náležitý pravopis problematických slov si rychle ověříte, pokud v knize nalistujete příslušný diktát. Pro každý ročník je určeno 10 diktátů, každý z nich stihnete napsat přibližně za 10 minut. A diktáty pro Vás už nebudou noční můrou!

  • - 40 diktátů na MP3 pro 6.-9. ročník ZŠ
  • - rychlá kontrola správného řešení
  • - pro každý ročník 10 diktátů, každý na 10 minut
  • - příloha se správnými texty

Všechny diktáty čte Hana Maciuchová.

www.fragment.cz
tv.nova.cz
ulice.nova.cz

 

Zpět