Seriál Ulice má celkem tři nominace v anketě Anno 2009

17.02.2010 19:18

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Feb2010//599722.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Slavnostní vyhlášení cen ankety Anno 2009 proběhne již tuto sobotu 20. února 2010 od 20 hodin na TV Nova. Hlasování v této anketě bylo uzavřeno v úterý v pravé poledne a to hlasování pomocí sms zpráv a internetu. Hlasování pomocí kupónů bylo uzavřeno již minulý týden, diváci jako každý rok podporovali své oblíbené tváře z obrazovek TV Nova a samozřejmě také nejoblíbenější pořady či seriály. Hlasovali jste také pro seriál Ulice a její herce a herečky a kdo se dostal do nominací?

Seriál Ulice má celkem tři nominace v anketě Anno 2009 a dokonce Ulice bojuje v každé kategorii. Tedy v kategorii nejoblíbenější žena TV Nova, nejoblíbenější muž TV Nova a nejoblíbenější pořad TV Nova. V poslední kategorii bojuje samotný seriál a v prvních dvou kategoriích bojují herečka Hana Maciuchová a herec Vlastimil Pešek. Tedy dvojice, u které se dalo počítat s tím, že se dostanou do nominacích. Jestli, ale vyhrají to se dozvíme až v sobotu večer.

Konkurence je ovšem velká, například u žen bojuje paní Maciuchová s loňskou vítězkou Zlatou Adamovskou, s moderátorkami Televizních novin a nově také s herečkou Danou Morávkovou, která má také šanci na vítězství. U mužů má největší šanci Leoš Mareš nebo Martin Dejdar, v kategorii bojují také moderátoři Televizních novin. Největší konkurence je samozřejmě mezi pořady, Ordinace, SuperStar, Comeback, Televizní Noviny, to jsou velcí konkurenci pro seriál Ulice.

Z hlasů diváků zaslaných prostřednictvím kupónů z vybraných tiskovin, internetu a SMS zpráv, byly v každé z kategorií nominovány tyto pětice (podle abecedy):

Nejoblíbenější žena TV Nova:

Zlata Adamovská
Lucie Borhyová
Markéta Fialová
Hana Maciuchová
Dana Morávková

Nejoblíbenější muž TV Nova:

Martin Dejdar
Rudolf Hrušínský
Rey Koranteng
Leoš Mareš
Karel Voříšek

Nejoblíbenější pořad TV Nova:

Comeback
Česko Slovenská SuperStar
Ordinace v růžové zahradě 2
Televizní noviny
Ulice

Nezapomeňte Ulici a herečce Haně Maciuchové a herci Rudolfu Hrušinskému držet v sobotu večer palce. Věříme, že budou úspěšní a když ne, tak vždy platí pravidlo, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Pokud nebudete moc večer sedět u televize, ale budete mít k dispozici internet, tak buďte s námi, celý večer vám budeme přinášet online zpravodajství z přímého přenosu. Zpravodajství na webu pak už zůstane, takže i když nebudete v sobotu doma, tak si pak můžete přečíst podrobně co se celý večer na Anno 2009 dělo.

Zpět