Seriál Ulice má v anketě TýTý 2009 celkem tři nominace

15.03.2010 07:57

Kuba>

https://eurozpravy.cz/pictures/photo/2009/04/18/12400858371.jpg

Seriál Ulice, herečka Hana Maciuchová a herec Rudolf Hrušinský, to jsou tři žezla, kteří za Ulici bojují v největší televizní anketě TýTý 2009. Všichni jmenovaní také bojovali v anketě Anno 2009 a všichni také skončili na prvních místech. Nyní nesmíme propásnout svou šanci a musíme hlasovat dál, aby všichni opět skončili na prvních místech. Připomínám, že Hana Maciuchová se loni stala herečkou roku, stejně tak i Rudolf Hrušinský skončil na prvním místě a seriál Ulice, ten bohužel skončil na třetím místě.

Ulice má v anketě TýTý velkou šanci, už díky tomu, že měla takový úspěch v Anno, kdyby se podařilo všechny kategorie vyhrát, tak to bude pro Ulici takový úspěch, který snad žádný seriál ještě neměl. Aby se to stalo, tak my - diváci musíme hlasovat, hlasování je velmi jednoduché. Podrobné informace najdete na www.tyty.cz nebo u nás na webu v rubrice TÝTÝ. Všichny nominované z TV Nova uvidíte také na obrazovkách během reklamních bloků.

A jak tedy hlasovat přímo pro herce a seriál Ulice? Stačí poslat SMS na číslo 906 15 09 a to ve tvaru pro herce Rudolfa Hrušinského: TT 4 RUD HRUSINSKY, pro herečka Hanu Maciuchovou: TT 5 MACIUCHOVA a pro samotný seriál Ulice: TT 9 ULICE. Celkem můžete poslat z jednoho telefonního čísla 30 SMS. Nebo můžete hlasovat pomocí druhé možnosti a to pomocí formuláře, který najdete na www.tyty.cz, tak hlasujte, je to jen na vás.

Zpět