Snídani s Novou zítra navštíví herečka Hana Maciuchová

22.03.2010 19:29

Kuba>

https://archivnova.cz/img/snidane_s_novou_a.jpg

Tak jak každý den, tak nás i zítra čeká pravidelný pořad TV Nova Snídaně s Novou, aneb Váš náskok po celý den. Čas od času je již tradicí, že ranní vysílání TV Nova navštíví i vzácný host ze seriálu Ulice, naposledy to byla "uliční" mládež Matěj, Tereza a Thea a zítra nás čeká opravdu velmi vzácený host. Do Snídaně s Novou přijde nejoblíbenější herečka pro rok 2007, 2008, nominovaná herečka na TýTý 2009 a najoblíbenější žena TV Nova za rok 2009, to vše je Hana Maciuchová.

Řeč bude samozřejmě především o seriálu Ulice, kde již pět let paní Maciuchová hraje profesorku Miriam Hejlovou. Letos bohužel ze seriálu odchozí, tedy přesněji dává si pouze pauzu, aby načerpala novou sílu a pak by se do Ulice mezi své oblíbené kolegy opět ráda vrátila. I na toto téma dojde řeč zítra. Moderátoři Pavel Svoboda a Marta Ondráčková se budou ptát i na soukromý život herečky a také na další pracovní aktivity, například na divadlo.

Kromě herečky Hany Maciuchové budou v Snídani i další hosté. Například meteroložka Dagmar Honosvá, s ní si budou moderátoři povídat o počasí, ale také o Světovém dni meterologie, který připadá právě na zítra, tedy na úterý 23. března. Dalším úterním tématem bude jarní péče o pleť, dozvíme se, jaké krémy by jste měli používat a jak správně pečovat o pleť, zapojit se také můžete do chatu. A posledním tématem bude teambuilding, pokud vám to nic neříká, tak to jsou "akce" při který te utužuje pracovní kolektiv a pracovníci se více sblíží, pokud se chcete o teambuildingu dozvědět něco více, tak se určitě dívejte na Snídani s Novou, která jako vždy začíná za minutu šest.

Hlasujte pro Hanu Maciuchovou v anketě TýTý 2009:

(Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. BAUER MEDIA v.o.s., Viktora Huga 6, 150 00 Praha 5. Kontakt: sms@bauermedia.cz nebo infolinka: +420 257 32 32 51). Do jedné SMS vyberte pouze 1 osobnost nebo 1 pořad. Počet zaslaných SMS z jednoho telefonního čísla je 30. SMS posílejte bez diakritiky.

Zpět