Šok! Hana Maciuchová končí v seriálu Ulice!

17.02.2010 16:58

Kuba>

https://i.idnes.cz/05/083/maxi/DRPd4361_NP7H7078.jpg

Jedna z nejpopulárnějších českých hereček Hana Maciuchová opouští seriál Ulice. Ano je to opravdu tak, paní Maciuchová točí poslední sezónu, pak v Ulici končí. Tuto informaci potvrdil sám šéfproducent seriálu Michal Reitler na tiskové konferenci TV Nova k jarnímu schématu. Herečka Hana Maciuchová to také potrvdila v rozhovoru v tiskové zprávě TV Nova. Diváci seriálu Ulice tak přijdou o jednu z nejoblíbenějších postav profesorky Miriam Hejlové.

Šéfproducent Michal Reitler i herečka Hana Maciuchová, ale dodali, že odchod z Ulice není navždy. Vrátka budou pro herečku stále otevřená a po domluvě s tvůrci se bude moc kdykoliv vrátit. Paní Maciuchová sama prozradila, že toho má moc a natáčení seriálu je velmi náročné, neodchází, ale úplně, dává se pouze pauzu. Paní Maciuchová se chce věnovat jiným projektům, na které díky Ulici neměla tolik času. Sama herečka na otázku, zda je pravda, že odchází ze seriálu Ulice řekla toto:

"Ne, dohodli jsme se s producentem Michalem Reitlerem před rokem, že scénáristé nenásilně a ve vhodnou chvíli přeruší příběh Miriam Hejlové. I já potřebuji oddech. Můj odchod není náhoda. Práce na seriálu a na rolích v něm je velmi náročná. Také potřebuji zmírnit pracovní tempo a věnovat se projektům, na které jsem neměla čas." prozradila herečka v tiskové zprávě TV Nova.

Zatím není úplně jisté, kdy by měla Miriam Hejlová "zmizet", z největší pravděpodobností herečka dotočí pátou sezónu a od šesté sezóny bude mít pauzu, jak dlouho tato pauza bude trvat bude záležet především na herečce, může to být jen nějaký měsíc nebo také celá sezóna, nebo i déle. Co se stane s postavou Miriam Hejlové také zatím není jisté, nabízí se možnost, že by Miriam odcestovala pryč. My budeme nadále situaci kolem odchodu herečky Hany Maciuchové dále sledovat a přinášet vám aktuální informace.

Zpět