TV Nova představila nové znělky i s hvězdami Ulice

21.02.2010 13:56

Kuba>

Na obrazovkách TV Nova můžete vidět od včerejšího večera nové znělky, tzv. jingly. Nova ukázku představila na konci Televizních novin, ostatní části znělek jsme mohli vidět na začátku přímého přenosu ankety Anno 2009. Je to již takovou tradicí, že nové znělky jsou vždy po narozeninách TV Nova a protože Nova má narozeniny před jarní sezónou, tak jsou vždy nové znělky spuštěny v rámci příchodu jarního schématu TV Nova. Letos se tedy na obrazovkách poprvé objevili 20.2. 2010.

A jako vždy, tak i tentokrát jsou ve znělkách známé tváře z obrazovek TV Nova. Protože seriál Ulice patří mezi nejsledovanější a nejpopulárnější pořady TV Nova, tak na znělkách jsou i hvězdy Ulice. Nova se určitě trefila, kdy do znělek opět použila hvězdy Ulice a to ještě nevěděla, jaký úspěch bude mít seriál Ulice na vyhlašování cen Anno 2009 a kdo se ve znělkách objevuje? Tak například čerstvý muž roku TV Nova Rudolf Hrušinský, také Pavla Tomicová, Ilona Svobodová, Ondřej Pavelka a další.

Pokud jste ještě nové znělky neviděli, tak si určitě zapněte TV Nova, počkejte si, až bude první reklama a znělky uvidíte. Pokud se vám čekat nechce, tak si připomeňte Anno 2009 a celý galavečer si znovu přehrejte ve videoarchivu TV Nova na adrese nova.cz. My vám přinášem ukázky, v podobě fotek, tak se určitě podívejte.

Zpět