Úspěšný moderátor Leoš Mareš a seriál Ulice...?

16.02.2010 17:14

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/leos-mares/N341498-af535.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Kombinace moderátor Leoš Mareše a seriál Ulice? Jde to vůbec k sobě? Ale ano jde a pokud se k vám tato informace ještě nedonesla, tak Leoš Mareš si "zahrál" v seriálu Ulice a věřte nebo ne, toto není žádná bulvární informace. Leoš si zahrál přímo po boku Hany Maciuchové, tedy seriálové Miriam Hejlové a to přímo u pana Peška v kuchyni a také po boku herce Adriana Jastrabana (seriálového Bedřicha Lišky), spolu "točili" v hotelu, kde je ubytovaná Bedřichova milenka Lucie.

Stále této informaci nevěříte? To je chyba, protože je to čistá pravda. Jen to natáčení po boku hvězd Ulice není taková pravda. Moderátor Leoš Mareš se do Ulice dostal v rámci natáčení upoutávky na vyhlašování televizních cen TV Nova Anno 2009. Kdo ještě tuto upoutávku v televizi neviděl, tak vám ji trochu popíšu. Upoutávka je totiž sestříhaná tak, že Leoš Mareš prochází pořady a serily TV Nova, sestřih byl udělán například z Ordinace v růžové zahradě nebo Mr. GS a další.

A jeden sestřih byl také ze seriálu Ulice, tak tohle je asi pravda na tom, že si Leoš Mareš zahrál v seriálu Ulice.:-) Ještě připomínám, že tuto upoutávku můžete vidět na TV Nova, až do této soboty 20. února 2010, v tento den se totiž prestižní televizní anketa Anno 2009 bude vysílat a to od 20 hodin, "hlavní roli" budou mít finalisté ČeskoSlovenské SuperStar, kteří budou zpvívat duety se známými zpěváky. Ale hlavním programem pořadu bude samozřejmě předávání cen.

Pokud jste ještě nehlasovali v anketě Anno 2009 a chtěli by jste hlasovat, tak už nemůžete. Hlasování bylo dnes v pravé poledne uzavřeno, hlasy se nyní sečtou a v sobotu vyhlásí a to v kategorii žena, muž a pořad TV Nova. Věříme, že seriál Ulice bude mít úspěch a umístí se na vyhlašovaných místech v kategorii pořad roku a herci Ulice (převážně Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský), kteří mají nejvíce šancí se umístí na pěkných místech jako žena a muž TV Nova.

Zpět